Teine kućne čarolije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 12> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bravo :)
kako su mi slatke ove tegle čizmice |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
super
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
TeaK - prekrasno "fuksija prozor" - otkačeno, a čizme se svima sviđaju, pa naravno da i ja moram reć ma superiška.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Još nije pošteno počela sa uređivanjem a ja već ljubomorna lagano.Čizme,fuksije,nova gredica,sve je prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Moja Shasha, hvala na komplimentima, ali bojim se da tebe ipak ne mogu sustići.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
TeaK,sve se može kad se hoće.A nema sumnje da ti želje za uređenjem imaš
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Svaka čast, fuksije već imaju cvjetiće...
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Svaka čast TeaK, čizmice su mi simpa, a i sve ostalo je krasno...pohvale i za tvog dobrog muža!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
TeaK, tvoj prozor mi se sviđa! Voljela bih ga vidjeti i za mjesec dana kad se fuksije budu rascvjetale! Tad će biti
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Sad tek vidim da se stvarno dugo nisam javljala, oprostite mi na ne javljanju, ali malo sam u svađi sa slobodnim vremenom.
To što se ne javljam ne znači da ništa ne radim i evo sada i javno obečavam da će ovdje uskoro biti lijepih slikica. Pozdrav.... |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pozdrav TeaK, tvoje trublje napreduju i od 4 koje si mi poslala tri su opstale, veselim se njihovom napredovanju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Evo ovako je moja dvorišna izgledala 25.03. ove godine
![]() a sada izgleda ovako ![]() (malo je slikano iz različitog kuta, ali vjerujte mi to je to) Na mojim prozorima su sada i novi držači tegli, a sve zahvaljujući mom dragom majstoru ![]() u vodenku je i jedan krasan lopoć (hvala Branka) ![]() a mužiću se moram zahvaliti na novoj orhideji ![]() zašto me nema i što radim - nadam se da se i vidi, a kad sve bude gotovo ja ću vam i pokazati. Jučer sam provela dan u mom kupinjaku , a danas idem opet u taj kreativni nered - dakle pusa svima. |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
stvarno savršeno...a nosaći su fantazija
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Pa zvjeri dobro došla nazaj!
Kak ti sad sve lepo diši! Moramo prihajati ponovno k vama na kavicu! Zbilja prekrasno izgleda ova prednja strana- a iza? Ima novosti!? ![]() |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Krasno, narocito onaj kamik oko prozora, savrseno i ona vanjska greda ispod krova kod gurle da se moze objesiti visece cvijece, a kamin sa dimnjakom "uradi sam", memorizirano za mene, kao ideja je +5.
|
|
![]() |
|
Šefi samo reci kad dolaziš i nema frke....iza????..... 30% sređeno, a ostalo je u izradi.
Rijeka kamin je u dijelovima i u izradi je novi isto po sistemu uradi sam samo što će biti puno bolji i lijepši, a ovog selim na novo mjesto i biti će držač za cvijeće. |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Stvarno imaš dobru ispričnicu za dugo nejavljanje. Izgleda prekrasno! |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
![]() |
|
![]() |
|
Ništa manje nisam ni očekivala.Tak da te nebum hvalila
![]() Ma genijalini ste
![]() ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |