Mima35 - evo i mene |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 58> |
Korisnik | |
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
ako imaš antiq-pastu "bijelo zlato" ,uzmi na spužvu i samo ovlaš dotiči narukvicu.Ako ne ispadne kako triba,preuzimam krivnju!
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
kaciga mi se jako,jako svidja,em dobra ideja em motivi bas za cure,savrseno uradjeno.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Meni se narukvica baš jako sviđa, jesi li to radila dekupage na tamnoj podlozi ili je to boja salvete? Narukvice radim uvijek sa sitnim motivima upravo da izbjegnem nabore. Ali stvarno ni nabori nisu uvijek smetnja - tako smo baš htjeli da ispadne!
![]() Mislim da struktur pasta u lila boji nije loša ideja i nebi bilo kičasto.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Termometar mi je super,a nabori na narukvici?Jadnom sam u sličnoj situaciji brusila nabore,čak ih i rezala skalpelom i opet obojala.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
potpisujem... ![]() motivi na kacigi su salveta ili print? |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Kaciga mi je super
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
svaka čast.....kaciga je mrak
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Hvala vam cure. I vlasnici se kaciga jako svidjela kad sam joj jučer predala.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
kantica mi je super
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
preslatka je
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Božica-baka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
znaš..vidjela sam uređenje starih kanti zaljevača, imam ih i ja...ali da urediš ovako novu, predpostavljam, plastičnu, e to je pravo umjeće...svaka čast!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ovaj motiv godinama izbjegavam jer mi je malo preintenzivan,ali ovdje...!Super!
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Preslatke kutijice
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |