Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 288289290291292 407> |
Korisnik | ||
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja tri bebaća nikla su sa samo jednim listićem ima li šanse da ostanu živi,stari su tri dana
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
|
Predivni su bebolina..padnem u nesvjest svaki put kad ih vidim
|
||
Per aspera ad astra.
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
Moji su od danas vani. Vjerujem da će i oni usporit na neko vrijeme
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Pa trenutno baš nisu zanimljivi. Svi su vani pa su malo usporeni. Boje na pupovima su malo intenzivnije... Onaj bijeli sa roza rubom bi trebao procvjetati uskoro. Pup mu je skroz crven
![]() |
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Ajme ljepote!
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
Draga Bebolina,
Samo sreća,stvara takvu ljepotu
![]() ![]() |
||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
||
![]() |
||
|
Ovi koji su do sada procvali, jedan je cvijet ljepši od drugog, no ima još puno onih kojima se uskoro nadam |
||
![]() |
||
![]() |
||
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
|
Ajoj, Bebolina, što je krasan!!! Svi su lijepi, ali onaj roza šatirani i ovaj bijeli su stvarno posebni! Fantazija od cvijeta!
![]() |
||
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
||
![]() |
||
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Potpisujem ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
|
Baš me raduju
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
|
...dosla gazdarica kuci i oni u punom sjaju odmah iz zahvalnosti....predivno...
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
Opet jedan ljepotan.....
![]() |
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
|
Ma nećeš trebati tako dugo čekati. Moj je star svega nešto više od godinu dana. Jesenas je već bilo na onoj glavnoj grani (koju sam kasnije odrezala) više pupoljaka koji su nažalost svi otpali jer sam ga predugo vani držala kada su noći već bile prilično hladne. Na ovim novoizraslim granama još nema pupoljaka, no nadam se da će ih biti kada bude više izložen suncu... |
||
![]() |
||
|
Imala sam i ja identično iskustvo s nekolicinom beba. Svi su se oporavili, bacili su grančicu sa strane
|
||
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 288289290291292 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |