Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 134> |
Korisnik | |
Nana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo maestro Pinus! Tražimo bis ![]() |
|
(O)smijeh je najbolji facelifting
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
tara2009 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 187 |
odmah sam vidila obregoniu u desnom kutu
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
zgodna zbirka Pinus
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
prvi cvijetak ove godine
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Koja boja Klimatis!! super je.....
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Bravo Klimatis, prelijepa je. Dženi biti će ih još...
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Klimas, bravo, samo naprijed, dzeni biti će još cvjetova, nemoj dirati kaktuse dok cvatu, neka budu uvijek na istom mjestu...
Gricka, pratim i tvoje uspješnice, bravo cure neka se "bodljići" množe i razveseljuju nas.... Pozdrav..........schumy |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Pinus, bravo, samo naprijed!
Čekamo još..........schumy |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Jako lijepa cvijetajuca kolekcija ,ehhh ..Jednog dana ce i kod mene nadam se tako biti :-)
|
|
Velika gorica
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Vidim da su se svima kaktusi rascvjetali,baš su mi lijepi
![]() Ja ću sutra neke svoje poslikati pa stavim slike.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Možda chamaelobivia(hibrid Westfield alba),nisam znala da ima s bijelim cvjetovima.
|
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Ne , ne, mali kaktus nije to. Na slici je cereus. Samo koji ?
|
|
![]() |
|
chamaecereus silvestry???
|
|
|
![]() |
|
Nije niti chamaecereus silvestry. Kad smo već kod chamaecereus silvestry kaktusa nabavio sam crvenog i žutog chamaecereus silvestry i ko za peh oba dva bolesna. Imaju neke žute fleke po tijelu.
Ali sve si bliža mali kaktus. Radi se o malom cereusu. |
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |