Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Grmlje
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kamelija - Camellia
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kamelija - Camellia

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 35>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 05:36
moon super je, moja je gotova s cvatom, sad samo lista.
belica,zagreb
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 00:41
Danas je izgledala ovako, još ima puno pupova pa se nadam cvjetićima. Paralelno s cvjetanjem, dobiva i nove listove:

Na vrh
ikrokar View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ikrokar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2012 u 12:28
Krasna kamelija !!!
Moja je već ocvala i sada pušta mlade listove. Ptimjetila sam da ju se može obrezati i formirati lijepi grma prije nego olista !
Pozdrav cvjećaricama i cvjećarima !
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2012 u 22:10
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

bebolina - divne su
Tako malo traže, a tako puno dajuEmbarrassed
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2012 u 21:29
bebolina - divne su
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2012 u 20:40
Originalno poslano od člana irisica irisica napisao:

Prekrasne su ti kamelije bebolina.Thumbs%20Up. Moje su ocvale već prije mjesec dana.
Ovo su posljednji cvjetovi na roza grmovima, dok je bijela još u akcijiLOLTongue
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
irisica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 76
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje irisica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2012 u 20:08
Prekrasne su ti kamelije bebolina.Thumbs%20Up. Moje su ocvale već prije mjesec dana.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2012 u 16:20
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2012 u 16:18
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2012 u 22:03

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2012 u 13:40
Jučer je i moja kamelija počela otvarati prve pupovesmile126 pa sam danas snimila kišne slike

Na vrh
irisica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 76
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje irisica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2012 u 07:12
Prelijepe su vam kamelije ikrokar i bebolina.Clap
Na vrh
Gordana102 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gordana102 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 19:44
Bebolina baš su predivnesmile169
Na vrh
ikrokar View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ikrokar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2012 u 21:17
Još nisam vidjela bijelu, Bebolina, krasna ti je !
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2012 u 19:26
Evo mojih damicaThumbs%20Up

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2012 u 19:25
Originalno poslano od člana Gordana102 Gordana102 napisao:

Ja sam ove zime ostala i bez Kamelije( crvene duple) predugo mi je ostala vani na minusu a u samo jednom cvjetaru, ali nabaviti ću ja nju opet.
Štetasmile43
Na vrh
Gordana102 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gordana102 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2012 u 13:50
Ja sam ove zime ostala i bez Kamelije( crvene duple) predugo mi je ostala vani na minusu a u samo jednom cvjetaru, ali nabaviti ću ja nju opet.
Na vrh
ikrokar View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ikrokar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2012 u 12:43
Cikas, ne bih ti znala odgovoriti....sorry.

Evo moje kamelije usprkos luđačkoj buri :

Na vrh
Cikas View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 499
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cikas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2012 u 22:25
Pitanje! Nešto mi jede listove na kameliji, jeli moguće da je spuž!
Baška Voda
Na vrh
ikrokar View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ikrokar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2012 u 18:27
Listovi joj izgledaju prilično zdravi i sjajni, sad će ona procvjetati kad dobro ugrije.
Pozz
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 35>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.