Klematis - Clematis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 100101102103104 136> |
Korisnik | |
Vrtlar Ivan ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nemam baš najbolja iskustva sa hibridima, dr.Ruppel mi se potpuno osušio, Multi Blue životari, ali zato jackmanii u najmanju ruku divlja! U vrtu je godinama i ima barem pola metra u promjeru. Svi rastu u istim uvjetima, ne znam što se događa, ima netko savjet?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Vrtlar Ivan ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 33 |
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
ivane prekrasan je... oči su mi ispale od ljepot i k tome još plavi
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
dr ruppel imam otprije i dobro se drži, mada je u tegli veće par godina,
a multiblu od lani pa i ne očekujem od njega neku raskoš - inače su mi svi u posudama dr ruppel će sigurno potjerati iz korjena |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Jako je lijep Ivane. I dosta rano je procvjetao
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Ne može to biti slika od ove godine, oni cvatu kasnije.Ivane jel tako?
Ali je prekrasan svejedno ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
evo nekih naših, tek su počeli
a pillu je preobilan, evo jedne slike duplog, a bit će ih puno miss bateman westerplatte |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
prekrasni su ovi gore procvijetali,i ja ih imam ali su još u pupovima,natalija moj bude grm pun plavih cvijetića koji su pognuti dolje,što je grm stariji niče više granćica iz zemlje,svoj sam jesenas razdijelila u korijenu
|
|
![]() |
|
Nije slika od ove godine, tako je! Nisam čak siguran jel od prošle, ili predprošle!
Klimatis, Natalija i Gricka, hvala vam na komplimentima u njegovo ime! :) Da, zaboravio sam spomenuti Snow Queen, i one se ove godine jednostavno osušio, vjerojatno venuće pa sam ga skratio do dna. Jednostavno me hibridi neće. A prošle godine j ekraljica zaista bila prekrasna! :/ |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Klimatis ova dva standardni ali westerplatte obara s nogu. Baršunast je...
Tri susjeda ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Maggie ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
Gricka, kak si ovo uspjela? baš lijepo izgledaju 3 različita zajedno :)
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
prekrasni su
![]() |
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Divota, svi redom. Gricka pogodila trend, čim šarenije to bolje!
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
keeka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
Predivni su, sve pohvale
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepo je prošetati ovim rajem.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ajde napiši u kakvim uvjetima su ti biljke i kakva je klima ![]() Zanima me taj jackmanii i što mu paše. Imam i ja Multi Blue i samo jednu grančicu ima, sav je mršav jedva ga smijem dotaknuti. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
gricka...krasni su
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 100101102103104 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |