Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 77> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
katusnjak je super i bijeli krumpirko kako je samo kompaktan
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
jaca samo dođi ,rado cu te ugostit i pokazat moj vrt
moon ,belice,11111 ,duda lave ![]() evo malo svibanjski slikica ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
lijepe su svibanjske slikice, a balkonska kombinacija posebno oduševljava
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
bebolina
|
Vir |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Majko mila, krasnog li cvijeća!!! Sve je lijepo, ali krumpirko, tamno crvena pelargonija i ovo roza na zadnjoj slici - fenomenalno!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
![]() zar nije prekrasan,zlato moje ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Bravo za vrijednicu
![]() Pesek je presladak, pravi čuvar
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Mogu govoriti isto: prelijepo.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ti bi trebala obavezno promjeniti naslov teme,ovo je sve prije nego skromno
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Bravo
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Slažem se s malim kaktusom umjesto skroman treba pisati raskošan.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
upravo tako cure
ne znam što bih izdvojila - sve mi je super, prinove su ti odlične, karanfila miriše do mene, a ostić je predivne boje tegle na terasi, ona gredica sa ukrasnim lukom... fuksije - jesu to one od jesenas? englezice, kamenjar i vojska sukulenata... prekrasno a moram pohvaliti i lajavo manekena |
|
![]() |
|
bas vam hvala na pohvalama
![]() fuksije mi je kikac donijela nedavno ,viidt cu kako ce im biti tu gdje jesu,imaju sunca dosta al ja im nemam drugo mjesto lajavi maneken cim vidi u mene aparat trci da se postavi za slkat ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |