Orhideje - generalna tema |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 33> |
Korisnik | |
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lilie baš mi je drago da ti cvjetaju
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Božica,lilie,bravo za dejice
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
buba mara30 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 29 |
pa ne zaljevam ju puno 1 puta tjedno..al me muči zašto je list požutio?pupoljak se počeo otvarati polako :)
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Hvala.
Danas se otvorio još jedan cvijet.
![]() ![]() Emilly
![]() ![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
Nesmijes ju puno zalijevati.....cekaj da se supstrat uvijek dobro osusi
|
|
![]() |
|
buba mara30 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 29 |
eej.neznam zašto al moja počela imat žute listove..a bila je prekrasna kad sam ju kupila.sa puno pupova mada niti jedan nije otpao,al nekak mi se čini da nakon 2.tj bi trebao bar malo procvast.stoji na prozoru sjeverna str i nekak kržlja..plis pomoć...roza je :)
|
|
![]() |
|
Božica-baka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
Evo me opet, Emilly...da znaš kakvu sam danas vidjela orh. u importane centru na glavnom kolodvoru Zgb. !!!!!!!!!!!!!!!nit imala fotić nit novce, ak bude sreće, kupim ju u pon.takvu boju još nisam vidjela...smeđe, roza, žuto, bijelo..itd....
|
|
![]() |
|
Božica-baka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
Emilly..... i ostali ljubitelji orhideja...
evo upravo večeras ja jedan puta tjedno napunim moje orhideje vodom do vrha....ujutro bacim višak vode...i to je to...tak mi lijepo cvatu neke su stare i po 2-3 godine....sutra vam pokažem kak ih zaljevam, uljevam.... kak izgledaju... pusa svima... |
|
![]() |
|
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
Lilie, lijepe su ti dejice
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Trud se isplatio
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Nakon puno muke, otpalih pupoljaka - konačno:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Cure, hvala vam na pohvalama, al već ih godinama uzgajam i vjerujte stalno mi iste daju sve bolje cvjetove...kad kupim novu, a košta oko 50 kn, ugine, valjda su se ove "moje" pripitomile"....hehehehe
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Božica, predivne su ti! Moj favorit je onaj zeleni phal
![]() |
|
![]() |
|
bozice
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Božice, orhideje su ti prekrasne
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
prekrasne orhideje
|
|
![]() |
|
morena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
Božice
![]() ![]() |
|
Josipovac,Osijek
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Uploaded with ImageShack.us evo da i ja dodam par mojih orhideja, pozdrav svim orhidejicama na ovom forumu |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |