Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9899100101102 134> |
Korisnik | |
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo i moga doprinosa ovoj temi. Slike su od 18.04. jer priije nisam imao vremena "skoknuti na forum:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrav............schumy ![]() |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Hannah87 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 107 |
Pinus, ja ih obožavam. Imam i ružičastog s puno manjim cvjetovima i prljavobijelog s ogromnim cvjetovima. Nažalost, zeko i mačak (kućni ljubimci) su ih prošle jeseni malo izmrcvarili pa sam ih morala orezati. Ružičasti ima samo tri cvjetića koja samo što nisu, a bijeli malo kasni. Stavit ću slike kad procvatu i oni.
Miss M. super su! |
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Tek je krenulo, da je danas bilo malo više sunca bili bi još ljepši.
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Hannah, kako samo lijepo cvjeta tvoj Epiphyllum. Ima krasan veliki cvijet. A ja ga gledam samo na slikama. Moram to popraviti. Krenuti ću u potragu za njima. Možda će ih biti na Flori, tko zna ? Miss M., @Belina bi rekla za tvoje kaktuse muzika u bojama. Naročito mi se dopada N. uebelmanius. Nije slaba ta boja ciklame na kaktusima. Malo slabije vidim pa mi se dopadaju boje koje se vide iz daleka. ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
obozavam ih..predivni su svi
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hannah87 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 107 |
Nešto malo drukčije... Procvao Epiphyllum.
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
kamenjar, hanah, mali kaktus, pinus - prekrasni su
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pinus,Hanah,prelijepi su vam kaktusi
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Vir |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
Pinus, prelijepo kao i uvijek!
Ovih dana i mene moji uveseljavaju. ![]() Prvi cvjetići na Mammillariji gracilis. ![]() Nova Rebutia walteri je opravdala kupnju, cvate više dana sve dok ima sunca. ![]() Mammillaria camptotricha - jedan cvijet, ali vrijedan ![]() ![]() Zasad nema ime, ali ima 15-ak pupoljaka, jedva čekam da se otvore. |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Prelijepa
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Predivna je Pinus!!
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
2x si me izbacila da pogledam, ali evo me, to je ko moja šaka... mogu misliti kako uživaš u njemu. a nama oči neka ispadaju. ja bi da je tako svaki dan i stalno.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
jutros jos jedan cvjetic me obradovo
![]() evo mu velicine ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Mali Kaktus, Kamenjar prekrasni su vam kaktusi!!
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Prelijep je. Ako bude koji pelcer viška, sjeti me se
![]() |
|
![]() |
|
hvala ti hanah na ID ,ja imam ovaj bijeli i rozi ,nisam vidjela neke druge boje a vjerujem da ih ima...kod ovih kaktusa mi se sviđa što cvjeta jako brzo,ja sam prosle god otkinula jedan pelcer nehotice i posadila ga ,i on mi je iste godine procvjeto
|
|
Vir |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9899100101102 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |