Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 85> |
Korisnik | |
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koji grmovi! I meni se kao i R. Sari jako sviđaju snježne grude.
Listovi hrena tako dobro izgledaju uz drugo cvijeće. |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Je, veselim se tome.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
jako lijepo tvoj vrt dodatno ukrašava naše drago i lijepo Zagorje...zadivljena sam apricotom, a žganci, odnosno snježne grude su fenomenalni...
vidimo se uskoro
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Anaida, Cvjetićljubac, Camellia, Rosa, Hana, Klimatis, Medo, Mali kaktus, dobro mi došli, navratite opet, ne samo virtualno.
|
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasni ukrasni grmovi, sve se tako lijepo zeleni
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Proljetos je proslavil peti rođendan. Imala sam i crvenog, ne znam kak se zove jer sam bacila ceduljicu kad grmeka više nema. Prvo su ga pojeli zečevi ili srne, ali ne do kraja pa je preživel. Nakon toga sam ga preko zime zaštitila mrežicom. E, ali su ga onda dohvatile voluharice i pojele mu korijen pa se skroz osušil. I tak je apricot ostal sam. U tuđem je dvorištu trava uvijek zelenija
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Meni su svi grmovi lijepi
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Baš je lijepi apricot
![]() Moj je imao čak dva cvjetića al je friško posađen pa je još na prilagodbi. I žganci su mi krasni. Ma na tvom brijegu mi je i hren ljepši nego doma
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
sve ti je skroz lepo i jedva čekam da vidim uživo
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
lijepi klimatisi !!
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
draga Ana sve ti je prelijepo...nadam se da se ljeti ipak vidimo
![]() |
|
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
sve je tako prekrasno i rascvijetano
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Anabistrica lijepo da si nam opet malo pokazala svoj brijeg i raskoš bilja koje imaš,slike su ti prekrasne.Veselim se što ću imati priliku to opet vidjeti.
|
|
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
koliko vidim bambusi služe kao oslonac...
jako mi se sviđa....baš su dekorativni... super ideja....
![]() |
|
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
jedva čekam da vidim procijetali božur
![]() ba ti je sve
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Zaista je lepe Zagorje zelene, draga Anabistrica!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mislim da ne, nisam ih nigdje drugdje primjetila. Zuje samo tu po zemlji, izlaze i ulaze u svoje humčiće, pozdravljaju se, sve u svemu, ponašaju se ko pčele. Jako ih je interesantno promatrati. Zato ih i puštam na miru.
|
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
a jel ti prave kakvu štetu?
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Baš čudno, nebi nikad rekla da su to mravi, izgledaju ko male pćelice. Čak i na nožicama imaju žute tragove peludi. Sad si mi dala misliti kaj s njima? Već sam ravnala te humčiće ali oni brzo naprave nove, a neda mi se ubijati ih. Moram nekaj smislit.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |