Milijun zvončića - Million bells |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 13> |
Korisnik | |
jadran81 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 27 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i na mojima su se pojavile.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
mospilan je najbolji z sve uši
|
|
![]() |
|
tina1411 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 16 |
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Posadila sam pet bellisa i lijepo cvjetaju. Jučer sam primjetila da jedan nešto nije dobro, djelovao kao da je ostao bez vode. Ja ga zalila ali ništa. Pored njega su dvije potunie koje su sasvim ok. Danas je skoro potpuno uveo. Mislila sam da ga možda onaj vjetar slomio pri korjenu, ali nije. sad strahujem i za druge, a što bude bude, nadajmo se da će biti sve dobro.
|
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
|
Fiorella ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 118 |
Lijepi su vam bellsi cure
![]() Moji su skroz propali, uši su ih valjda pojele, ne mogu ih istrijebiti. Sad sam ih skroz "pošišala", ako se uspiju oporaviti dobro, ako ne, kupiti ću druge. Žao mi je, njima sam se posebno veselila ![]() |
|
![]() |
|
Maggie ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
Moji su dosta stradali pod ovom kišom (zagreb). nadam se da će se brzo oporaviti.
|
|
![]() |
|
tina1411 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 16 |
Hvala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fiorella ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 118 |
Lijepi su vam bellsi cure, poppy tvoji su prekrasni!
Moji su nekako stali s rastom, ali cvjetaju kao ludi. Jedino ne rastu nekom brzinom, mislim da su ih one uši malo "unazadile" ![]() |
|
![]() |
|
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
jel se one brzo sire kao i surfinije? Kada su posadene?
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() |
|
orhideja4 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Svibanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 134 |
Ma kakvi, pusti ti njih neka se sami šire i cvjetaju, ati uživaj u njima. Predivni su ti. Kombinacija boja je odlična |
|
![]() |
|
Hvala,znači netreba im trgati vrhiće?
|
|
![]() |
|
orhideja4 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Svibanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 134 |
WOW
![]() Predivno! |
|
![]() |
|
Evo uspjela sam staviti sliku:-))
|
|
![]() |
|
Predivni su ti,čitala sam da im treba otkinuti vrhove da se više zgusnu probat ću staviti sliku svojih:-)
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Rano ti je za prihranjivanje, pusti još tjedan dana. Zašto bi im kidala vrhove? Po mom mišljenju nemoj. Evo mojih na današnjem suncu
![]() ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Dobar dan ja sam prvi puta na forumu i imam dva pitanja,prije tjedan dana sam po prvi puta posadila milion bells i super su mi e sad pitanje je dali da ih počnem prehranjivati ili je još prerano? A drugo pitanje je svaka sadnica ima oko 5 grančica jel im treba otkinuti vrhove? Budem ih uslikala pa ću staviti sliku:-)
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Bila sam danas na tržnici u Utrinama, rano ujutro su već svi dupli bili rasprodani...pa bogme se ne bum dizala u cik zore za cvijeće...kupila sam jedne slatke, lila obične, drugo je sve bilo ofucano
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Poppy ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 11 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 9 |
Hvala svima! Tko je zainteresiran za duple ima ih za kupit na Dolcu, ali ranije ujutro jer se brzo rasprodaju...
Retriver Sara i tvoji crveni su divni! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |