dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 153154155156157 222> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja baš ne preferiram kaktuse, više volim sukulente ali kad vidim tvoje stvarno ostanem na paf. znaš li koliko ih imaš. prekrasni su mi ovako na jednom mjestu.
ove u karanteni jesi li kupila ili si dobila. oni su mi favoriti. ja imam takav ali nema tu rozu boju samo zelenu i žutu. je li karantena na suncu ili hladu.
lijepe su ti ove kombinacije!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa koliko to imaš kaktusa i sukulentića? Krasni su.
Ja muku mučim kako da ih smjestim. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Camellia,Duda-Lave,i ja volim ove svoje tegle od terakote ali tu cvijeće treba puno više zaljevati jer se zemlja brzo suši.
Plava Digitalna,imamo istu ljubav
![]() Tikvić
![]() Lovrek,bum pazila drugi put kak slikam
![]() ![]() Kamenjar
![]() Moon
![]() Maris
![]() Enrikova nona
![]() Anaida,a mogla bi se i u živo prošetati kod mene
![]() Sarajka
![]() Anđelkad
![]() Anastazija
![]() Sarica,nije baš najveća,ali.....
![]() Antonija,nisam nikad brojila teglice
![]() ![]() Otok,nemam namjeru početi brojiti
![]() Svima veliko hvala
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Kod tebe je raj za kaktuse
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Ma jel ti to hemerocalis procvjetao??? Jel se mogu bar nadati da će i moj (tvoj) pustit koji cvjetak?
Pakujci su mi preslatki, a bome i kaktusi! Pusa, draga! |
|
La donna per piccola che sia
vince il diavolo in furberia Ivanić grad |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
naravno prvo sam obišla kaktuse a zatim i ostale cvjećkice,predivno zaista
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Bigmamma,sigurno će i tvoj uskoro procvasti,pusa i tebi
![]() Sarajka,pa s kaktusima je najmanja briga
![]() |
|
|
![]() |
|
Bebolina
![]() |
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
krasne ruže procvjetale moje nešto kasne
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
na žalost moji su se zimus smrzli,jako mi ih je bilo žao ali sad sam ponovo počela da ih skupljam ,ono što se kod nas moglo nači sam kupila ,jeste da su malecki ali nema veze,naravno za ovu zimu im moram pronać novo mjesto,ne bih da ponovo ostanem bez njih
Ruže su ti zaista predivne,ima par koje do sada nisam vidjela |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Držim te za riječ!
![]() |
|
La donna per piccola che sia
vince il diavolo in furberia Ivanić grad |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
jeli tvoja ruza ova boje lanavde mirisi,moja predivno mirisi..ponove sam se vratila na tvoje kaktuse ,zapelo mi za oko da su vecina tvojih kaktusa u ukrasnim teglama jel se ne bojis preko noci ako kisa pada da ti ne ostane u teglama voda
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
ruže, kaktusi sa prekrasnim cvjetićima, božuri, pakujci, ma ne trebam ti ponavljati da redovito dolazim i šećem po tiho u tvom vrtu i uvijek prekrasne sličice
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
EN sad će i tvoje procvasti,ove moje su na največem suncu,druge koje se malo u sjeni još ne cvatu
![]() Sarajka,nađi im dobro hladno mjestu za zimu,ne mora biti svijetlo,samo da ne smrzava.
![]() Bigmamma,važi
![]() Kamenjar,dosta mojih kaktusa je u ukrasnim teglama,ali na mjestu gdje stoje kiša skoro nikad ne pada,možda dva puta u toku ljeta padne kiša na njih.Ruža ima lijepi miris iako ne prejaki,to je čajevka Blue Moon.
![]() |
|
|
![]() |
|
Lorica,samo ti šetaj,volim kad mi dođu gosti
![]() |
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kako si ih samo lijepo posložila, pravi manekeni, krasne teglice, pa cvjetići raznih boja, zaista divan prizor za sve ljubitelje kaktusa,
![]() Blue MooN je ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Danas je i moj(tvoj) hemerocallis otvorio prvi cvjetić, Bigi, bude i tvoj. Slatki su ti ovi kaktusići koji cvjetaju ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 153154155156157 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |