Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikova nona - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikova nona - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8182838485 221>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 20:05
prva pomisao na slici s ljubičicom je-pazi past će-da li ti to tako stoji ili samo za slikanje.pazi da ne padne -šteta,lijepo je-za ostale biljkesmile82ismile67
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 20:17
Lijepo sam prošetala po tvom vrtu i vidjela puno lijepo cvijećaTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 22:11
štefice.n Hug
Anaida Hug
Fany54 Hug
ajama samo za slikanje više ih stalo u kadar Hug
mali kaktus Hug
sve vas pozdravljam najnovijom slikom mog prvorođenog unuka Enrica , dođite mi opet
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
lorica10 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 740
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lorica10 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 22:19
Enric je baš.......dečko od stasaSmile
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 22:26
Večer, draga!
Ona tvoja iglica je i meni prekrasna, imam je već godinama i uvijek je puna cvijeta.
Novine sa sajma su pravi pogodak, al ipak mi je najljepši cvijetak ovaj na zadnjoj slici . Wink Koju je samo frajersku pozu zauzeo!

La donna per piccola che sia

vince il diavolo in furberia

Ivanić grad
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 22:36
hehe unuk ti je slatkis pravi
super si se ponovila ,a sukulentici pravo napreduju kod tebe
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2012 u 00:16
lorica10, bigmamma, kamenjar smile79
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2012 u 05:26
ma, nebrini do zime će se opet sve lijepo oporaviti, a onda.. opet zima i tako iz godine u godinu- eh da ju je ikako izbjeći.
unučić je pravi mali hahar već ga vidim, uživaj u njima dok su mali.
belica,zagreb
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2012 u 11:35
nona koji je to grad u italiji.bila sam ispred te crkve,ali se ne mogu sjetiti gdje je to.bila sam puno puta u italiji,ali to je samo leteći tako da sam neke stvari zaboravila,a i stari se
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2012 u 20:33
belica imaš pravo kad bi sve bilo kao po špagi što bi mi radili i bilo bi i to dosadno , unuk je mustra kao i njegov tata ide u vrtić i osvaja već curice Hug
ajama ja mislim da je Firenca nisam tamo bila sin je obećao prvi put kad budemo išli k njima da idemo tamo, svaki put nas vodi negdje drugdje da što više vidimo i upoznamo mjesta smile78
danas smo dosta radili mm sijao soju, ja kopala povrtnjak nešto sam još i rasadila nadam se noćas kiši, a mms i buduća snaha spremali neke šupe i odvajali stvari za staro željezo i htjeli baciti ovaj bicikl koji je mpt dobio od radnih kolega kad je 1985. išao u mirovinu , spasila sam ga u posljednji trenutak i sjetila se slike naše mimar i sad to izgleda ovako

kad ga pogledam sjetim se nekih sad već davnih lijepih vremena
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2012 u 21:43
banana je konačno krenula

hosta i karanfil

alium

i ovaj

salvia nemorosa "caradonna"

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2012 u 22:09
poćeli su cvjetat i turski karanfili

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2012 u 23:04
Enriko je krasan dječak! Ova idej ti je odlična
život je more
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2012 u 01:19
Uživam u cvijeću, a onda odjednom me dočeka prekrasan dečko. Zgodan ti je unuk, ljepši i od cvijeća. Baš si sretna.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2012 u 07:46
nona maguće da je firenca.bila sam tamo.morala bih kopati po starim slikama da budem sigurna.bilo je to prije 25-30 godina.hvala ti što si me podsjetila,a enrico ti je prekrasan
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2012 u 09:55
anabistrica Hug
ajama Hug
znam da nije mjesto ali vidim da vam se sviđa moj Enrico , pa da vam pokažem i mog malog Fabija ovdje su spremni za njegovo krštenje

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2012 u 10:07
zijevalica

Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2012 u 12:45
jako lijepa obitelj, bicikli je sjajna ideja,šteta bi bilo da je završio na starom željezu
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2012 u 13:15
nona krasni su,a mali bucko Heart
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2012 u 13:23

kokotić, perunike, prva ruža, ma sve je prekrasno, ali unučići su ljepši od svega!

Time is something you can never get back..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8182838485 221>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.