Vrt by Maris |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 102> |
Korisnik | |
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
biti će kod tebe voća i povrća na bacanje. ali one trešnjice, mmm sve mi se nekako omilile.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
imaš bogat vrt povrćem, a tek rane trešnje, dok ja svoje dočekam, tvojih se očima najedem
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Predivno ti je sve, baš lijepo i uredno!
Adeniumi su ![]() ![]() ![]() I još nešto, zavidim ti na trešnjama, moje su tek počele dobivati malo crvene boje... |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
E ,trešnjice,trešnjice,ta trešnja je valjda najranija kaj postoji. Za oko su super,ali moram priznati da je okus
![]() Hvala vam svima na posjeti. ![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Maris mene je oduševio tvoj povrtnjak,sve je uredno,redovi ravni,a o izobilju da ne govorim.One trešnje bolje da nisam gledala,sutra idem vidjeti u kojoj su fazi moje.
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Draga evo prošetala sam tvojim vrtekom,sve ti je Pre,pre prekrasno,sve pohvale!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Hvala vam cure
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
kod tebe raj,,nema šta nema,vrijedne rukice sve uredno drže,ma zaista je uživanje svratit kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga Sarajka. ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
divan povrtnjak, prlelijepi božuri i svježe ubrane trešnje
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Hvala Sara na posjeti. ![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Svaki put kad svratim kod tebe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Veseli me to,jako ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Predivan je ovaj crveni božur
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Današnje slike vrteka nakon kiše.Povrće buja,a bome i korov,iduća subota mi je rezervirana za pljevljenje.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
I meni,obožavam božure. ![]() Hvala ti na posjeti. ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
povrče ti je super još poslije ove kiše biće svega
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 102> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |