Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 111112113114115 243> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kiki-ko - to je convolvulus - vrsta slaka, niski, ne penje se
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Možda je Morning glory-Ensign royal blue. ![]() |
|
![]() |
|
rrorion ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 15 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 118 |
ajama ma kakav čičak, kaj nitko nezna prepoznati ove tri prelijepe samonikle biljke, pune su ih livade oko zagrba
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Hvala cure.U pravu ste.Convonvulus tricolor-Dwarf Morning Glory.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
rrorion ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 15 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 118 |
mašite vi repom i reklamirajte šta hoćete ali neznate prepoznat samoniklo cvijeće sa livade
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
..molim vas koji je ovo orah???
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Molim vas, opet jedna meni nepoznata biljčica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanjalica4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 257 |
cini se da je orah kostunac Crni orah (Juglans nigra), ili američki orah |
|
![]() |
|
boakill ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 29 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
da,to je crni orah
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
kaže se puno hvala na pomoći, dobroj volji... dobrodošlici, čak a ne ovo gore citirano |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
ha ha Natalija dobro si mu ili joj rekla. KULTURA PONAŠANJA- uči se od malih nogu, a kad izostane... nema tu pomoći više.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
curke, potpuno se slažem s vama...ostala sam šokirana tim i postom
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
cure moje ,djelim šokove s vama.ja sa dobila takvu i pp na koju niti ne želim odgovoriti,ali molim gosp.da se ukljući u rad foruma svojim komentarima,savjetima ili nečim drugim.sve će dobiti od cvijeća dok se malo upoznamo
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
ajama takav pp sam i ja dobila- da nismo možda isti?- nisam ni odgovorila.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Moguče i ja. ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ova ukrasna trava na mojoj drugoj slici da li je možda Pennisetum alopecuroides???
|
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Prepoznajte mi ovaj cvitić!
![]() |
|
![]() |
|
Jelica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 17 Veljača 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 22 |
ja mislim da je neven
|
|
![]() |
|
Bok, sliči pomali i na neven i na arniku, no to nije ta biljka
Možda je to biljka gerber familije, ima ih puno Pogledaj si na http://www.cvijet.info/sobno_cvijece/cvijet_gerber___lat_gerbera/154.aspx pa je možda tu prepoznaš |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 111112113114115 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |