Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt by Maris
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt by Maris

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8283848586 102>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 23:06
Originalno poslano od člana hana hana napisao:

ono žuto ti je gazanija ak se ne varam a ružu možeš i ušečeriti pa imaš originalni ukras za kolače [IMG]smileys/emot133.gif" align="middle" />

Hvala ,još jedna super ideja.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 22:58
ono žuto ti je gazanija ak se ne varam a ružu možeš i ušečeriti pa imaš originalni ukras za kolače
"Chi pianta un giardino semina la felicità"

Amelia,It
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 22:51
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Originalno poslano od člana maris40 maris40 napisao:

Ova ptičica jako lijepo pjeva,možda netko zna koja je to vrsta. [IMG]smileys/smiley17.gif" align="middle" />

[IMG]http://i379.photobucket.com/albums/oo240/SuperNina327/DSC03543.jpg" />

Krenula sam u razgledavanje vrta i onda shvatila da jako dugo nisam tu zavirila. Kak je kod tebe sve napredno, čak su ti i trešnje zrele. Kad sam ih vidla odmah mi je pljusnula voda na usta. Tu je još sve zeleno pa i jasmin.
Ptica koja ti sad lijepo pjeva je drozd. Sada pjeva i jede gliste, a na jesen stiže naplata pjesme i radova u vrtu. Obožava grožđe ali svejedno ih volim. Navečer zauzme poziciju na grani i krene pjevat, a mi uživamo.

Aaa, prepoznala si ptičicu .Voli ovu poziciju na boru koji je točno preko puta vinograda,sad mi je jasno i zašto. Ma tak lijepo popeva,zaslužio je koji grozdek.Hvala ti draga na posjeti.
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 22:39

Ova ptičica jako lijepo pjeva,možda netko zna koja je to vrsta.

Krenula sam u razgledavanje vrta i onda shvatila da jako dugo nisam tu zavirila. Kak je kod tebe sve napredno, čak su ti i trešnje zrele. Kad sam ih vidla odmah mi je pljusnula voda na usta. Tu je još sve zeleno pa i jasmin.
Ptica koja ti sad lijepo pjeva je drozd. Sada pjeva i jede gliste, a na jesen stiže naplata pjesme i radova u vrtu. Obožava grožđe ali svejedno ih volim. Navečer zauzme poziciju na grani i krene pjevat, a mi uživamo.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 22:29
Originalno poslano od člana ljiljus ljiljus napisao:

Maris, prošetala sam od stranice sa procvalim adeniumima i sve pohvale imam za tebe. Sve ti je prekrasno, uživala sam.

Hvala draga Ljiljus.
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 22:20
Maris, prošetala sam od stranice sa procvalim adeniumima i sve pohvale imam za tebe. Sve ti je prekrasno, uživala sam.
Lipik
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 20:06
Originalno poslano od člana Cvijetomanijak Cvijetomanijak napisao:

[IMG]http://i379.photobucket.com/albums/oo240/SuperNina327/DSC04287.jpg" />

[IMG]http://i379.photobucket.com/albums/oo240/SuperNina327/DSC04491.jpg" />

Wauuu ,sto je ovo zuto ??to je neki veliki cvijeti li mi se samo cini ?

Ne čini ti se ,dobro vidiš ,kupljen na sajmu u Samoboru,ali mu ne znam ime.
Na vrh
Cvijetomanijak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 19:21

[IMG]http://i379.photobucket.com/albums/oo240/SuperNina327/DSC04287.jpg" />

[IMG]http://i379.photobucket.com/albums/oo240/SuperNina327/DSC04491.jpg" />

Wauuu ,sto je ovo zuto ??to je neki veliki cvijeti li mi se samo cini ?
Velika gorica
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 18:25
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

[IMG]smileys/emot92.gif" align="middle" /> joooj,joooj Maris [IMG]smileys/emot110.gif" align="middle" /> ne mogu ti ništa poslati u pp,malo očisti sandučić! [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" />

A druge znam opominjat ,hvala draga .
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 18:16
joooj,joooj Maris ne mogu ti ništa poslati u pp,malo očisti sandučić!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 16:28

Znaju cure-u zdravom tijelu,zdrav duh.

Tako jeWink smile79
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 12:58
Originalno poslano od člana Klimatis Klimatis napisao:

Maris bravo[IMG]smileys/emot89.gif" align="absmiddle" alt="smile211" /> prvi put obišla tvoje carstvo i jedino je to što mogu reći[IMG]smileys/smiley1.gif" align="absmiddle" alt="Smile" />

A ja tebi šaljem ,hvala ti na posjeti .
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 12:53
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

pazita cure da vam ne bude previše gimnastike.
takvoj ljepotici ni ja nebi mogla odoljeti.razumijem te

Znaju cure-u zdravom tijelu,zdrav duh.
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 12:43
Maris bravosmile211 prvi put obišla tvoje carstvo i jedino je to što mogu rećiSmile

Neka se sve zeleni
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 10:11
pazita cure da vam ne bude previše gimnastike.
takvoj ljepotici ni ja nebi mogla odoljeti.razumijem te
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2012 u 20:26
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

slike ptičice su fantastične[IMG]smileys/smiley32.gif" align="absmiddle" alt="Clap" />u tvom vrtu sve cvjeta i miriši[IMG]smileys/smiley32.gif" align="absmiddle" alt="Clap" /> crveni božur je moj favorit[IMG]smileys/smiley20.gif" align="absmiddle" alt="Thumbs%20Up" /> a imaš i mirisnu domaću ružu, bit će latica za liker

Hvala draga Mari .Ova ruža stvarno predivno miriše,dobra ti je ta ideja za liker.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2012 u 20:26

Hvala vam cure ,nasmijale ste me do suza.
slika
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2012 u 20:23
Hvala vam cure ,nasmijale ste me do suza.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2012 u 20:03
Evo i ja mogu 
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2012 u 19:47
Mogu i ja malo???smile213
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8283848586 102>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.