Vrt by Maris |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 102> |
Korisnik | ||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hvala ,još jedna super ideja. ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
ono žuto ti je gazanija ak se ne varam a ružu možeš i ušečeriti pa imaš originalni ukras za kolače
![]() |
||
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
Aaa, prepoznala si ptičicu ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Krenula sam u razgledavanje vrta i onda shvatila da jako dugo nisam tu zavirila. Kak je kod tebe sve napredno, čak su ti i trešnje zrele. Kad sam ih vidla odmah mi je pljusnula voda na usta. Tu je još sve zeleno pa i jasmin. Ptica koja ti sad lijepo pjeva je drozd. Sada pjeva i jede gliste, a na jesen stiže naplata pjesme i radova u vrtu. Obožava grožđe ali svejedno ih volim. Navečer zauzme poziciju na grani i krene pjevat, a mi uživamo.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
|
Hvala draga Ljiljus. ![]() |
||
![]() |
||
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
|
Maris, prošetala sam od stranice sa procvalim adeniumima i sve pohvale imam za tebe. Sve ti je prekrasno, uživala sam.
|
||
Lipik
|
||
![]() |
||
|
Ne čini ti se ,dobro vidiš ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
|
Wauuu ,sto je ovo zuto ??to je neki veliki cvijeti li mi se samo cini ? |
||
Velika gorica
|
||
![]() |
||
|
A druge znam opominjat ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Tako je ![]() ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
|
A ja tebi šaljem ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Znaju cure-u zdravom tijelu,zdrav duh. ![]() |
||
![]() |
||
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
|
Maris bravo
![]() ![]() |
||
Neka se sve zeleni
|
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
pazita cure da vam ne bude previše gimnastike.
takvoj ljepotici ni ja nebi mogla odoljeti.razumijem te
|
||
![]() |
||
|
Hvala draga Mari ![]() ![]() |
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala vam cure
![]() ![]() |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Evo i ja mogu
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
Mogu i ja malo???
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 102> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |