valliSa - moj kutak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 13> |
Korisnik | |
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Martina83 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 17 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 156 |
odlično
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Ajme divote!!! Boca je predivna, uistinu si postala maher za čipku
![]() Daj nam otkrij tajnu kakav je to konac s kojim radiš vitice i kako ga lijepiš da se ne vidi, please.....
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Jani koristim konac kojim se vezu narodne nošnje, mislim da se koristi za zlatovez ali nisam sigurna....u svakom slučaju konac je zlatni a ja ga dobila na poklon davno pa mi sad dobrodošao :) lijepim ga drvofixom ili ljepilom za decoupage kako kad mi padne na pamet, poslije lakiram i to je to....
Cure ![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Boca je izvrsna. Što je unutra? |
|
![]() |
|
Liker od orasa
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
prekrasno je svi su radovi toliko profinjeni i sa toliko mašte i ljubavi urađeni ........ ma što reći sve je za 10
![]() ![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
jelsin ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 28 |
Boce su odlične! Mrak!
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Super čipka na Jack D.
![]() |
|
![]() |
|
Cure hvala vam na posjeti
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Samo nam ti ozdravi. Skupljaj snagu za nove radove
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Želim ti brzo ozdravljenje i da što prije staviš svoje nove radove!
![]() |
|
![]() |
|
Dugo me nije bilo na forumu, nisam ništa ni radila.....ovu kutiju sam započela još prošle jeseni i kako nisam bila zadovoljna sve sam izbrusila.....u međuvremenu sam se razbolila pa je i kutija malo pričekala.....oporavila sam se odavno ali nekako nisam imala volje za bilo šta pa ni za kutiju.....kako sam kutiju odlučila pokloniti mojoj starijoj kćerki bilo je vrijeme da je završim, nažalost nije lakirana ali nisam izdržala da je ne slikam i postavim u galeriju.....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dobro nam došla natrag draga
![]() Stvarno te dugo nije bilo.....
Kutija je famozna, kakve su ovo šablone?
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Prekrasna kutija, boja i šablone!!
|
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
Boja je prekrasna! Vitice su savršene - jedva čekam objašnjenje kako su nastale!
|
|
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Jako mi se sviđa kutija
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
![]() prekrasna škrinjica, kao i sve prije toga što si napravila... ![]() ![]() šteta što te tako dugo nije bilo... nadam se da ima još radova i s nestrpljenjem ih očekujem(o) ... ![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |