Vrt by Maris |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 102> |
Korisnik | ||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne čini ti se ,dobro vidiš ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
|
Maris, prošetala sam od stranice sa procvalim adeniumima i sve pohvale imam za tebe. Sve ti je prekrasno, uživala sam.
|
||
Lipik
|
||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
Hvala draga Ljiljus. ![]() |
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Krenula sam u razgledavanje vrta i onda shvatila da jako dugo nisam tu zavirila. Kak je kod tebe sve napredno, čak su ti i trešnje zrele. Kad sam ih vidla odmah mi je pljusnula voda na usta. Tu je još sve zeleno pa i jasmin. Ptica koja ti sad lijepo pjeva je drozd. Sada pjeva i jede gliste, a na jesen stiže naplata pjesme i radova u vrtu. Obožava grožđe ali svejedno ih volim. Navečer zauzme poziciju na grani i krene pjevat, a mi uživamo.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
|
Aaa, prepoznala si ptičicu ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
ono žuto ti je gazanija ak se ne varam a ružu možeš i ušečeriti pa imaš originalni ukras za kolače
![]() |
||
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
||
![]() |
||
|
Hvala ,još jedna super ideja. ![]() |
||
![]() |
||
|
Koraljni kaktus.
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
tvoje cvijece kao da je bilo u stakleniku ,tako je zdravo i lijepo...neznam sta bi izdvojila,sve jer sve ti je lijepo ....onaj kaktus na drugoj sliki ,imam ga i ja,upravi mi izbacuje pupoljke ,nesto neobicno ,cim procvjeta stavim slikicu,tako sam nestrpljiva da vidim kakav cvijet ima
|
||
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
||
![]() |
||
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
|
Ostadoh razrogačenih očiju......Divno cvijeće maris40.Samo mi reci koja je ovo biljka u ljubičastoj saksiji?Divan cvijet.
|
||
sutnja je zlato....
|
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
ajme koji vatromet boja...najljepši mi je kaktus sa bijelim cvijetovima, tako elegantno djeluje
![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
|
Hvala ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala ti Dzeni ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala Sara ![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 102> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |