Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9394959697 134> |
Korisnik | |
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Ljepših cvjetajućih kaktusa nisam vidio @kamenjar. Ne šalim se zbilja je tako. Koliko su stari ovi tvoji rascvjetani kaktusi ?
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
pinus
![]() ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Samo me ti davi i gnjavi @kamenjar.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
evo necu vise ,jos samo ova :)) sedum je prekrio kaktus ,bas mi lijepo za vidit
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
sanja9802 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
Slažem se, kao oaza u pustinji!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
predivni su svi,neznam koji mi je ljepsi..evo ja cu vas jos malo davit sa slikama ,moram,jer je predivno
![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
sanja9802 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Teta kamenjar ja sjedam na bus i dolazim k vama hahahaha,predivni su kaktusi ,kako veliki cvijetovi odusevljena sam ...
Pinus i Mali kaktus ,vasi su isto prekrasni ..jel mirise ti mali cvijetici ? |
|
Velika gorica
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
kamenjar, šta nam radiš
![]() Pinus, mali kaktus, predivno. Koji cvjetići i boje ![]() |
|
![]() |
|
zmaj ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 317 |
Kamenjar, Pinus, Mali kaktus preljepo je vidjeti ovako rascvjetale bodljiće.
Blago vama da uživate u ovakvim prizorima, a ja svoje bodljiće neću vidjeti još koji tjedan. |
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
kakvo to vi imate sunce, dajte i nama malo.Kod mene samo jedan mali gimno ostalo pupoljci a opet najavljuju pogoršanje vremena.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
mali kaktus...opet mi oči ispale
![]() |
|
![]() |
|
@mali kaktus neka se zna da i mi „sjevernjaci“ imamo lijepe kaktuse !
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9394959697 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |