VA DIHE MORA |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 43> |
Korisnik | |
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Draga Belina dugo nisam bila kod tebe u vrtu..Vidim da je sve lijepo zeleno i rascvjetano...Hoste i heucere su postale ukras tvoga vrta, kao i mnogo drugih vrtova, uključujući i moj...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Belina, heuchere su krasne, pakujci isto, a crveni je poseban. Mislim da sa pakujcima neces imati problema, dosta su laki za uzgoj, a i sami se rasijavaju unaokolo.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Pravo bogatstvo, krasni primjerci, Pijeris mi je zvrstan, a ovo što si napisala napreduje, što je to
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Malo sam svratila, kad ono brdo novih slika
![]() I već 20-ta stranica. Bravo vrijednice. Ostala sam ![]() Pusa |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
mnostvo prekrasnih primjeraka posjedujes |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Drage posjetiteljice,
nisam još spretna u stavljanju slika,ali trudim se. Neznam kako će se pakujci snaći u mom vrtu,ali za sada su dobro,toplo-hladno?A Lovro moja,navrati .....pa vidi! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
...rođodendron je baš lijepe boje...jel u susjedstvu sa crvenim pakujcem, tj. crvenkapicom??'
Gledajući vaše heuchere, dobim volju i ja za njima...prekrasne su! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Potpisujem! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasan vrt s prekrasnim biljem
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Belina...dvno, puno meni lijepih biljkica, heucere, hoste (ona zeleni list s plavozelenim obrubom - će-će) naravno i ostale, obožavam ih, pakujci, paprati, ma sve |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Belina, baš imaš cijeli niz krasnih biljaka u vrtu. Sve mi je krasno, a taj crveni pakujac je baš poseban.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Draga Belice,
hvala ti na posjeti ![]() mali salix je još mali grmić,vidjeti ću kako ću dalje sa njim. Tako je cvijetna livada u vazi,klasi pšenice ,mak i margaritice.
|
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
divno, heucherice su lijepe i kad ne cvatu, hoste, pakujci, ma sve je lijepo.
onaj salix flamingo ti je kao grmić obilikovan ili stabalce? A poklon je kao mali komadić cvijetne livade u vazi. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
poklon mojih dragih prijateljica,Vam sa ljubavlju ga pokazujem!
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |