Vrt by Maris |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 102> |
Korisnik | |
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
![]() |
|
Hvala Tea ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Malo sam u zaostatku,ali budeš mi oprostila
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Jesam ,ljubitelj sam i kaktusa ,mada ih nemam puno.I meni je hibić mrak,baš zbog tih nježno rozih cvjetova. ![]() |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Wauuu ,nisam znala da si ljubitelj kaktusa ..predivni su ...Al HIBIC MI JE MRAK ... tako njezno cvate..
|
|
Velika gorica
|
|
![]() |
|
Hvala ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Camelia ![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Draga Maris, kaktusići su
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Maris ,ne prošetah nekoliko dana ,a kod tebe svašta novog.Kaktusi su ti za svaku pohvalu.Dođe mi da ih i ja poznem uzgajati,samo nisam baš sigurna u uspjeh.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ![]() |
|
![]() |
|
Sve mi je jasno,ja svog nikad nisam van iznjela,tretiram ga kao sobnu biljku. ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
moj koraljac cvate svake godine,ne radim mu ništa posebno zalijevam kao i sve drugo cvijeće,a pred zimu unesem na negrijane stepenice,ali ne smrzava se.ponekad ga polijem preko zime.pred proljeće ga češće polijevam i on počne tjerati cvijetove
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
kaktusi
![]() |
|
![]() |
|
Ja ti taj kaktus imam već nekoliko godina,dok nisam vidjela ovdje da drugima cvate,nisam imala pojma da je i to u stanju,jer moj nikad prije nije.Iznenadio me s cvjetićima prije par mjeseci,nije puno,al čovjeka veseli.U desnom čošku velike slike se vidi jedan mali cvijetić,toliko je mali da je čak moguče da ih prije nisam primječivala . ![]() |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Sve ti je predivno, ali ovaj put sam oduševljena kaktusima!
Šta radiš sa koraljnim kaktusom? Ja ga imam kojih mjeseca dana, i bila bi sretna da i on procvjeta ![]() |
|
![]() |
|
Klimatis,Tikvić
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Rascvijetali kaktusi su predivni, uostalom kao i sve drugo u tvom vrtu.
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
kaktusi lijepo cvijetaju, bravo maris :)
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Hvala ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 102> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |