Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9293949596 134> |
Korisnik | |
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nisam neki poznavalac kakrusa ali ovo što vidim je za svaku pohvalu. Dođe mi da i ja započnem nemoguću misiju s njima. Nemam baš neko mjesto za smjestiti ih pa možda o tome.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Prelijepi su Pinus. Schumy tvoji oduševljavaju što veličinom što brojem cvjetova. Obojici
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
PlavaDigitalna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
Shumy preslatke su ti mammillarie ovako na hrpi
![]() ![]() |
|
![]() Lijep pozdrav iz Jastrebarskog! |
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Evo i moga skromnog doprinosa ovoj temi (na današnji dan):
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrav................schumy ![]() |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
PlavaDigitalna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
Ajme ljudi kako prekrasne slike stavljate.
![]() Kamenjar, ajde ti meni reci kada tebe nema doma i adresu ![]() ![]() Pinus meni je draza Lobivia zbog prijelaza boja ![]() ![]() |
|
![]() Lijep pozdrav iz Jastrebarskog! |
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Pinus, bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, meni je osobno notokaktus "tiha patnja" pa glasam za njega!
![]() Pozdrav..............schumy |
|
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Koja raskos kod tebe Pinus
![]() |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
kamenjar, a i svi drugi, ovo su prelijepi prizori za nas kaktuso ljupce
a mislim da i drugi - oni koji i nisu ljubitelji bockavaca, ne mogu odoliti ovim slikama |
|
![]() |
|
Dobro jutro forumaši, nema fotkica, ova kišurina nam je svima zagorčala život!
Kod nas "sastavilo" nebo i zemlju, iako je dosta kaktusa u cvatu neda mi se slikati po ovom ružnom vremenu..... Pozdrav........schumy |
|
|
|
![]() |
|
Društvo, što za reći nego da je PREKRASNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!
Samo fotkajte još i SVE!!!!! objavljujte! Pozdrav...........schumy ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Pinus, Kamenjar, Mali kaktus prelijep bal tj. maskenbal
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Zar deke? Eto zato ti ovako fino vracaju,lijepi su veoma.Da imam samo jedan ovakav cvijet,bila bih presretna.
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Predivno Kamenjar!! E da je nama ta klima...
Ali vidim da je i sjever u bojama ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
sanja ,dobro kazes kao pustinja,zato ja travu vadim sa nozom i poslje nogama tapkam po mjestu da zemlja bude sto tvrđa i da izgleda kao pustinja
![]() đeni,mon ,mali kaktus hvala vam ,moraju da cvjetaju jer sam na zgrazanje okoline zimus kad je zahladnilo vadila deke iz ormara i pokrivala ih ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kaktusi svoje zadovoljstvo jako lijepo pokazuju |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
kamenjar....šta god da si napravila, njima odgovara, a mi možemo uživati gledajući ih, predivni su
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
hvala ti pinus.kaktus garten je star 4 god ..kaktusi rastu na očigled i razmnozavaju se..dali im odgovara cjelodnevno jako sunce ,dal to sto sam pri sadnji koristila pijesak ,uglavnom oni su zadovoljni
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9293949596 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |