Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 134> |
Korisnik | |
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Koja raskos kod tebe Pinus
![]() |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Pinus, bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, meni je osobno notokaktus "tiha patnja" pa glasam za njega!
![]() Pozdrav..............schumy |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
PlavaDigitalna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
Ajme ljudi kako prekrasne slike stavljate.
![]() Kamenjar, ajde ti meni reci kada tebe nema doma i adresu ![]() ![]() Pinus meni je draza Lobivia zbog prijelaza boja ![]() ![]() |
|
![]() Lijep pozdrav iz Jastrebarskog! |
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Evo i moga skromnog doprinosa ovoj temi (na današnji dan):
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrav................schumy ![]() |
|
|
|
![]() |
|
PlavaDigitalna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
Shumy preslatke su ti mammillarie ovako na hrpi
![]() ![]() |
|
![]() Lijep pozdrav iz Jastrebarskog! |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Prelijepi su Pinus. Schumy tvoji oduševljavaju što veličinom što brojem cvjetova. Obojici
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Nisam neki poznavalac kakrusa ali ovo što vidim je za svaku pohvalu. Dođe mi da i ja započnem nemoguću misiju s njima. Nemam baš neko mjesto za smjestiti ih pa možda o tome.
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Schumy pa ovo nije skromni doprinos,ovo je divno.......lijepi primjerci.
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Pinus, Schumy
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
pinus tvoji su kaktusi van svake konkurencije
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Prekrasne boje i kaktusi Pinus!!
![]() ![]() ![]() A tvoje mammilarie Schumy, bez riječi ... to je nagrada dugotrajnog bavljenja bodljikavcima ![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pinus,Schumy,divota od kaktusa
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
isplati se čekati Moon, cvjetovi će biti prekrasni
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Moon,mislim da ćeš vidjeti ovaj lijepi cvijet,meni je taj kaktus jako dugoo cvao.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Danas su se dva cvijeta otvorila, čekam i ostale pa ću poslikati. Dosta duge bodlje ima koje pomalo smetaju otvaranju cvijeta
|
|
![]() |
|
Pozdrav.........schumy
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |