Fantastique tres chique |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 6> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
koliko sam mogla skuziti ovo je dio visece kuhinje...ili nije? u svakom slucaj pekrasno si ovo odradila
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
Da, istina, nije baš jasno o čemu se radi.
![]() ![]() Našla sam SWAP tu na forumu. Ma treba mi malo dulje za te stvari jer mogu čitat samo kad beba spava, a to nije baš često..pa mi je puno lakše ispitivat ovako nego tražit ![]() ![]() |
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
![]() |
|
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
I hvala vam na pohvalama..to puno znači mom samopouzdanju obzirom da mi je sve to novo..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Vjeruj mi,ni nakon par godina nisam ni pregledala,a kamoli pročitala većinu postova.To kad budem u mirovini.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Božica-baka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
Nađoh te, jesam bledava...a šta fali tvojim radovima...predivni su....
![]() |
|
![]() |
|
Hvala, ali daleko je to još od onoga što sam si ja zamislila
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
salomon dobro došla.evo da se i ja pridružim pohvalama.krasno, uredno i samo naprijed.ovaj forum je predivno mjesto gdje se čovjek lijepo opusti i svašta nauči.
|
|
![]() |
|
dinazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 156 |
dobrodošlica i od mene mila, ne mogu se ne složiti sa magnolijom. nova sam ovdje, a uz ovakvo drištvo imam osjećaj da sam tu cijelu viječnost, ovdje se zaista čovjek dobro osjeća. i da, radovi su ti super,nije mi jasno zašto sama sebi tražiš greške.. pozdrav tebi i bebici.
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
odličan makeover kuhinjske visilice... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() baš dobro da si poslikala i prije... i da - skidam kapu, jer uz malu bebicu stigneš i to... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Ma bebica je super, i ona dobije salvetu pa šuti dok ju ne potrga na milimetarske komadiće. A onda ili tata dođe s posla ili dobije novu salvetu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Nešto teglica za držanje začina. Uspostavilo se da je ljepit cijele salvete na teglicu puuuno teže nego što sam zamišljala..koliko god da su teglice male. |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
sad tek vidim da su mi promakle i teglice... ![]() stvarno si si dala truda... ![]() ![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
![]() Dušu dalo za kad treba sklepat poklon nabrzaka ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ajme meni,šesnog li bebača u veselom okviru!
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Divni su ti radovi a bebač je bombonček ali gdje si nestala zar si odustala?ili smao nestigneš. Nisam ni ja dugo tu ali ekipa je savršena i kao što si rekla na početku i ja sam za neku kavicu u društvu teta salveta bila sam na nekoliko radionica i nema bolje ekipe (sem školske)od tih kreativki svi su ko da se znadu 100 g.
![]() |
|
![]() |
|
Bila mi svekrva u posjeti, 6 tjedana...i ubila svu kreativnost i inspiraciju
![]() ![]() Na jesen se spremam i ja na radionice..neke stvari mi je jednostavno pre teško napravit bez poduke a već mi je dosadila ova jednostavna tehnika.. |
|
|
|
![]() |
|
![]() Poklon za rođendan..treba mi još samo kaktus i obojeni kamenčići, i poklon je gotov! ![]() Poanta je napravit tanjure "4 godišnja doba"..ostala 3 kad nabavim tanjure ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |