Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9192939495 134> |
Korisnik | |
zmaj ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moon preljepi cvijetići.
Što se tiće identifikacije rekao bih da je to Stenocactus crispatus. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
prekrasni su vam rascvjetani kaktusi
pokoji moj ima pupoljke, a neki su i procvjetali ![]() ![]() zajedno ![]() ovaj je sa druženja kod kamenjar ![]() ovaj je lanjski ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
aralija...hvala ti
Hannah87....pa da znaš da sam i ja mislila da je stenocactus, a s obzirom da sam laik u ID, prihvatila sam ID od schumy i pinusovu potvrdu. Prošle godine negdje na onoj drugoj temi slike kaktusa i njihova imena, navela sam ga pod stenocactus. A sad kad je ljepo u cvatu, mislila sam lakše ga je identificirati. pa evo, rukavica je bačena, ako shumy i pinus svrate i pročitaju možda daju još jednom svoje mišljenje.....
|
|
![]() |
|
Hannah87 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 107 |
Moon, ja bih rekla da je to prije stenocactus nego ferić.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Moon i ja pratim razvoj tvojih, predivni su i neka samo procvjetaju.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Hvala vam, ima još jedan pupoljak na njemu koji se danas nije otvorio
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Bravo Moon,prelijep je
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
divnooooo moon!
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
To si 100 % pogodio schumy
![]() ![]() |
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Pozdrav.........schumy
|
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
Danas su se dva cvijeta otvorila, čekam i ostale pa ću poslikati. Dosta duge bodlje ima koje pomalo smetaju otvaranju cvijeta
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Moon,mislim da ćeš vidjeti ovaj lijepi cvijet,meni je taj kaktus jako dugoo cvao.
|
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
isplati se čekati Moon, cvjetovi će biti prekrasni
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Pinus,Schumy,divota od kaktusa
![]() |
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Prekrasne boje i kaktusi Pinus!!
![]() ![]() ![]() A tvoje mammilarie Schumy, bez riječi ... to je nagrada dugotrajnog bavljenja bodljikavcima ![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
pinus tvoji su kaktusi van svake konkurencije
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Pinus, Schumy
![]() |
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Schumy pa ovo nije skromni doprinos,ovo je divno.......lijepi primjerci.
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9192939495 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |