tifany-moja zabava |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 20> |
Korisnik | |
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
sviđaju mi se jako ove ogrlice, takvo što još nisam nigdje vidjela, kako ih praviš? Ja pomalo radim broševe od ruža ali ovo tvoje je čista divota
![]() |
|
![]() |
|
hvala tete salvete,joj puna mi je glava ideja ,a vrimena tako malooooo
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Ja sam tek sada vidjela da je to slika Šibenika - bravo Tifany, ideja je izvrsna
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
Božica-baka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
boca sa slikom iz Šibenika"....izvrsna ideja s ovim školjkicama......
![]() |
|
![]() |
|
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
Svaka čast na boci!! Super je
|
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Mogu samo ponoviti što su cure rekle, bravo za štand i umjetnicu
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Hvala vam svima,ne treba meni red bul da mi da krila kad imam vas
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Jako je lijepo vidjeti nekoga koga smo do sada znali samo po imenu
![]() Baš kako su i cure prije mene napisale - lijepa umjetnica, lijepi radovi, bravo
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
da se ne bih ponavljala,isto mislim kao predhone tete salvete,bravo tifany
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Lijepi radovi, još ljepša umjetnica - jer i ovo je neka vrst umjetnosti. Štand ti je prekrasan i nadam se da se nešto i prodaje. Sretno tifany. |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
krasan štand i još ljepša kreatorica... ![]() gušt je gledati toliko lipih stvari na hrpi... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
evo i mene prvi put na sajmu rukotvorina u Šibeniku
![]() |
|
![]() |
|
hvala tete salvete
![]() tara,plastična kutija za kolače iz konzuma,kao ona što je imaš malu samo je ova veća ,a slika je print salvete (pošto salvete nemam nađem sliku salvete i isprintam).
LeoNata, ma nije sve tako savršeno,ja svakom svoj radu pronađem nesavršenost,još sam ja početnik
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
a što reći, osim ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Draga tifany, pregledala sam sve u jednom dahu- i nemam druge riječi, nego SAVRŠENO! Vježbom do savršenstva, ali smisao za kompoziciju, boje, detalje je nešto sa čime se, vjerujem, čovjek rađa, a kod tebe se to vidi! Samo dalje tako, jako lijepo!
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Sviđaju mi se okvirići,
![]() Reci onaj srednji dio na boci,tj. ta salveta, to je već otprije kupljena ili si uspjela negdje nabaviti nedavno. |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |