Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kaktusi u cvatu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kaktusi u cvatu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9091929394 134>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
schumy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 465
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje schumy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2012 u 08:33
Cure, bravo za fotke, izvrsni "bodljići", mislim da je vrijeme da nas vrijeme malo "počasti" pa da nam se naši ljubimci prikažu u svoj svojoj raskoši!
Fotkajte i šaljite!
Pozdrav...............schumy 
**za čistu prirodu i obilje pčelica
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2012 u 07:45
Krasno Klimatis. Mali kaktus prelijepe boje cvjetova. Moon bit' će to prava fešta...
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 21:10
Klimatis...mali kaktus ...prekrasni su vamBig%20smile

Danas se otvorio prvi pupoljak kaktusa Chamacereus Silvestri, no ima puno, puno pupova, bit će to fešta od cvjetova:

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 20:14
Ovako je bilo jučer.....

a ovako danas

i ja opet imam nove cvjetiće

Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 18:43
Naši tek počinju cvasti! Fali im sunca nažalost

Neka se sve zeleni
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 18:34
Prekrasne boje cvjetova Natalija, Moon!!!SmileSmile
Neka se sve zeleni
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 06:39
moon,M.kaktus, Pinus, Natalija prelijepi cvjetovi. Bravosmile55
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2012 u 22:32
mali kaktus...baš si smile72, i slikicu si mi stavila
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2012 u 21:31
Moon sve je u redu s kaktusom,on tako cvateTongue

Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2012 u 21:27
Pinus...tako su mu i prošle godine smetale, gotovo da mi je cvijet neopaženo promaknuo. Imaš li ti kakvo rješenje, možda ga nisam dobro posadla
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2012 u 20:29
Moon, bodlje mu baš smetaju da još ljepše procvate.
Miss M. lijepi kaktusić sa krasnim cvijetom. Pretpostavljam da je Bešlićev .
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2012 u 19:16
Miss M...zmaj ga j ID kao Stenocactus crispatus , Hannanah84 kao Stenocactus, a onda je i Pinus rekao da je svakako stenocactus.

Danas sam baš virila između tih velikih bolji, dosta su miu spojene pri vrhu, malo čupavo izgleda, smetaju cvjetićima da se onako baš raspojasaju. Inače ima još jedan pup, ali još je zatvoren, ma nema niti mjesta za otvaranje. Vjerojatno ću ga presaditi jer sad dijeli pravokutni cvijetnjak s još jednim prekrasnim kaktusićem, no taj još nikad nije cvjetao, a ne znam ni da li će.
Na vrh
Miss M. View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 603
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miss M. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2012 u 18:38
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

schumy...hvala na ID i ostatku teksta, veseli me ta spoznaja.
Pinus...hvala tebi za potvrdu ID-a

Danas sam ga sliknula

Ja bih rekla da je to echinofossulocactus ili stenocactus imam ih nekoliko
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2012 u 18:38
MissM...preidvan cvijet
Na vrh
Miss M. View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 603
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miss M. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2012 u 16:18

Uploaded with ImageShack.us
Eriosyce occulta
Na vrh
zmaj View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zmaj Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2012 u 22:43
Iskreno nisam naišao na podatak da se koja vrsta kaktisa zove imenom Ferari, ali svatko može svoje bodljiće zvati kako želi.
Natalija, Pinus i vaši su rascvjetani bodljići za svaku pohvalu.
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2012 u 22:23
pinus koja ljepotica smile94
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2012 u 22:11
zmaj, pinus...eto kako nas privuče i smanta ferari LOL, hvala vam svima
Pinus....da baš je dobar taj malecki, četiri cvijeta, a ima i još jedan pup, mali ali vrijedan, tvoji kaktusi su predivni i toliko primjeraka imaš, neke vidim prvi put
natalija....puno kaktusa ti je u cvatu i prekrasni su, vidim da imaš onaj koji ima i kamenjar, a taj je krasan
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2012 u 22:08
Natalija i Moon kaktusi su predivni. Kako imam samo dva skromna kaktusića ni ime  im neznam natjerat će te me na poštenje da i ja krenem u nabavku i uzgoj. Neznam kako će to primiti moja familija jer imam već toliko toga da se saplićemo o pitare (lončanice) a i problem je zima gdje sve staviti iako je podrum od 50 kvadrata.
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2012 u 22:02
Sulcorebutia rauschii

moon, sorry . Schumacher me je povukao sa svojim „ferarijem“. Hannah normalno da je stenokactus nitko nije niti mislio drugačije.

Lijepo ti cvjeta kaktusić moon. Četiri cvjeta nije slabo za jedan kaktus. Kod mene u ovih 12 sulkorebutija samo pet cvjeta. Ali dobro i ja zadovoljan.

natalija ma krasno ! I kod tebe divnih rascvjetalih kaktusa kao u prići.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9091929394 134>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.