Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kaktusi u cvatu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kaktusi u cvatu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 134>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
moon View Drop Down
administrator
administrator

Status: Offline
Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2012 u 21:27
Pinus...tako su mu i prošle godine smetale, gotovo da mi je cvijet neopaženo promaknuo. Imaš li ti kakvo rješenje, možda ga nisam dobro posadla
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2012 u 21:31
Moon sve je u redu s kaktusom,on tako cvateTongue

Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2012 u 22:32
mali kaktus...baš si smile72, i slikicu si mi stavila
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 06:39
moon,M.kaktus, Pinus, Natalija prelijepi cvjetovi. Bravosmile55
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 18:34
Prekrasne boje cvjetova Natalija, Moon!!!SmileSmile
Neka se sve zeleni
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 18:43
Naši tek počinju cvasti! Fali im sunca nažalost

Neka se sve zeleni
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 20:14
Ovako je bilo jučer.....

a ovako danas

i ja opet imam nove cvjetiće

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 21:10
Klimatis...mali kaktus ...prekrasni su vamBig%20smile

Danas se otvorio prvi pupoljak kaktusa Chamacereus Silvestri, no ima puno, puno pupova, bit će to fešta od cvjetova:

Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2012 u 07:45
Krasno Klimatis. Mali kaktus prelijepe boje cvjetova. Moon bit' će to prava fešta...
Na vrh
schumy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 465
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje schumy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2012 u 08:33
Cure, bravo za fotke, izvrsni "bodljići", mislim da je vrijeme da nas vrijeme malo "počasti" pa da nam se naši ljubimci prikažu u svoj svojoj raskoši!
Fotkajte i šaljite!
Pozdrav...............schumy 
**za čistu prirodu i obilje pčelica
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2012 u 20:44

Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Pinus...tako su mu i prošle godine smetale, gotovo da mi je cvijet neopaženo promaknuo. Imaš li ti kakvo rješenje, možda ga nisam dobro posadla

moon, mislim da si ga dobro posadila. Rješenje je da ga obriješ, i to do gologa. Danas je to moderno. Svi se danas briju !

Klimatis, mali kaktus, lijepi cvjetići na vašim pikavcima.

Dali možete vjerovati da sam ovaj gimno sa slike platio samo 4 €. Po toj cijeni je prodavao 12 lijepih velikih kaktusa. Navratio sam nedavno po ostatak ali nema više, popapala maca.

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2012 u 21:08
Vrlo lijep gimnićClap
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2012 u 21:26

Ovaj kaktus sa crvenim cvijetom je drugu godinu kod mene. Dali je to lobivija ? Nisam baš siguran u svoje ID.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2012 u 21:56
Pinus cvjetovi su im divni....možda da ga samo malo poštucam pa da ima bradu od tri dana LOL
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2012 u 22:46
Pinus stvarno imaš zavidnu kolekciju kaktisa, predivni su kad procvatu, tako mali, a tako velik i lijep cvijet.
Evo moga velikoga s tri cvijeta odjednom, jako lijepo miriše

i jedan manji s jednim cvijetom

Mammillaria ima krunu od četiri reda cvijeća

i još jedna

život je more
Na vrh
dzeni View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzeni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2012 u 22:59
Nemam rijeci za ove vase kaktuse.............divno ,divno......
Pinus,kao i obicno ti imas keca u rukavu.Ovaj tvoj gimno od 4 eura je za svaku pohvalu.
sutnja je zlato....
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2012 u 23:00
Lantana...ovaj prvi smile93, mamilarije su preslatke
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2012 u 06:38
nikad nisam bila neki veliki fan kaktusa prije, ali pobogu ljudi gledajući vaše, zarazili ste me tom ljepotom, imam par kaktusića koji su sasvim slučajno završili kod mene, a sad sve više okrećem glavu kad ih vidim.
Prekrasni su im cvijetovi, zaista fascinantni.
belica,zagreb
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2012 u 08:30
klimatis, mali kaktus, pinus, moon, lantana... svi kaktusoljupci i oni koji će to tek postati - prekrasni su vam ljubimci smile71
belice, ma ko im more odoliti
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2012 u 08:38
Krasno Pinus. Prekrasno Lantana.TongueTongue
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 134>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,305 sekundi.