Sukulenti u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 46> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Evo je, nije baš dobra slika. Ima dvije rascvjetane grane, a stvarno su dugačke, svaka oko pola metra. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
a e
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
je ružice, to je ta
baš sam pitala bakicu i kaže da je i njena jako slabo nakon zime, uopće je nije dijelila za prodaju ove godine a ništa, morati ću do vodica jednog dana |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
natalija....mislim da je ovo ona čiju san ja grančicu kod sebe otkinula i badnila je za tebe da pusti žile dok dođeš kod mene na kavu jednog lipog sunčanog dana .. sičaš se da si mi rekla da si je imala od jedne bakice sa pijace i da ti je propala
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
otok prekrasni cvjetići, koja je to gasteria? imaš sliku cijele biljke?
|
|
![]() |
|
lantana ovo je oscularia, Oscularia deltoides, prekrasna je moja je jesenas propala ne voli jako sunce |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Gasteria
![]() |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
11111...baš ti je lijepa krunica
Lantana, ne znam kako se zove ali ima krasne cvjetiće
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
11111 hoće ovo je pupoljak, cvjetići su mali bijeli.
Ovo mi je neki novi sukulent da li netko zna ime ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ima prrrrreeeekrasnih slika ovdje.....da li je nekome cvitala krunica ????
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Natalija još da polica nije pala bilo bi još slika!! Super ti maziš sukulente, zato i cvatu od velike ljubavi!!
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
i to susjeda
![]() pa kako kod tebe nema bure, a kod mene stalno nešto puše, biće si u zaklonu od drugih kuća da ne kvarimo temu i ne ljutimo naše vrijedne moderatore, evo još koja slika rascvjetanih sukulenata, od ove zime, a tebi šaljem pp ![]() ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
E ja sam ti u novom naselju Bokanjac , bura nas preskače ali jugo to je ludilo. Nova sam na forumu tek nekoliko dana, pa baš i neznam , ništa o druženjima ali kavica to sigurno recimo na Branimiru neku subotu
|
|
![]() |
|
ma super, nadam se da ćemo se upoznati na kojoj kavi (a može i prije), znaš da imamo povremena druženja
![]() baš sam sretna kad se još neko novi iz ovih krajeva uključi na forum ![]() ja sam ti na visini pa kod mene bura dere, a južina luduje |
|
![]() |
|
aralija - imat ćeš dobro društvo
natalija...ne želim niti pomišljati na takve traume, odmah mi se duša stisne
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Da da u Zadru koji buru ne ćuti ali jugo dere
|
|
![]() |
|
fala moon
![]() aralija jesi li ti slučajno u zadru? |
|
![]() |
|
natalija, aralija......žao mi je, natalija krasni suovi poslikani
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 46> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |