Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8990919293 134> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Imaš pravo Pinus prošle godine je bila prekrasna, jer sam je presadila, ali ovu zimu je skoro smrzla vani kad je pao snijeg. Morat ću ih češće presađivati.
Evo danas kod mog susjeda procvao kapitalac od dva metra ima 6 ogromnih cvjetova i još toliko pupova ![]() ![]() Ovo mu je mlađi brat od jednog i pol metra i on je pun pupova, ova ih je maslina zaštitila ovu zimu od snijega i bure ![]() Cvjet je ogroman skoro duplo veći od moga, prekrasno miriši ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ma baš je lijepa
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Lantana tvoj veliki kada cvjeta vrijedi za pola moje kolekcije. A i mamilarije ti nisu za bacit. Samo ona tvoja prošlogodišnja rascvjetana mamilarija e nju sam zapamtio. Ljepšu mamilariu na forumu vidio nisam ! Belica, to se zove sreća. Imaš ih samo par a svi ti lijepo cvjetaju. Kod Klimatisa sve standardno lijepo ! No, Trišin epifilum je van svake konkurencije. Ljepše ne može cvjetati niti da hoće. Evo i moja copiapoa cvate. Nije ne znam što ali pošto nije tako česta u zbirkama vrijedi ju pogledati: |
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
svi su divni...bas da se covjek zaljubi u kaktuse.
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
belica, triša, klimatis...divni cvjetići
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Stvarno su prekrasni kad cvjetaju.
Po povratku iz Sarajeva, ovaj mi je epifilium poželio dobrodošlicu prekrasnim cvjetovima.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
evo i mog skromnog doprinosa u svijet kaktusa.
Siroček kojem nedam mira ![]() i ovaj ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Pinus, Lantana prekrasni kaktusi!!
![]() ![]() E da je meni Lantana tvoja klima?! ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Krasno Pinus. Prekrasno Lantana.
![]() ![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
klimatis, mali kaktus, pinus, moon, lantana... svi kaktusoljupci i oni koji će to tek postati - prekrasni su vam ljubimci
![]() belice, ma ko im more odoliti |
|
![]() |
|
nikad nisam bila neki veliki fan kaktusa prije, ali pobogu ljudi gledajući vaše, zarazili ste me tom ljepotom, imam par kaktusića koji su sasvim slučajno završili kod mene, a sad sve više okrećem glavu kad ih vidim.
Prekrasni su im cvijetovi, zaista fascinantni. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Lantana...ovaj prvi
![]() |
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Nemam rijeci za ove vase kaktuse.............divno ,divno......
Pinus,kao i obicno ti imas keca u rukavu.Ovaj tvoj gimno od 4 eura je za svaku pohvalu. |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Pinus stvarno imaš zavidnu kolekciju kaktisa, predivni su kad procvatu, tako mali, a tako velik i lijep cvijet.
Evo moga velikoga s tri cvijeta odjednom, jako lijepo miriše ![]() i jedan manji s jednim cvijetom ![]() Mammillaria ima krunu od četiri reda cvijeća ![]() i još jedna ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Pinus cvjetovi su im divni....možda da ga samo malo poštucam pa da ima bradu od tri dana
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Vrlo lijep gimnić
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
moon, mislim da si ga dobro posadila. Rješenje je da ga obriješ, ![]() ![]() ![]() Klimatis, mali kaktus, lijepi cvjetići na vašim pikavcima. Dali možete vjerovati da sam ovaj gimno sa slike platio samo 4 €. Po toj cijeni je prodavao 12 lijepih velikih kaktusa. Navratio sam nedavno po ostatak ali nema više, popapala maca. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8990919293 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |