Bigmamma's dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 74> |
Korisnik | |
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A jooooj, jel ima još?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
La donna per piccola che sia
vince il diavolo in furberia Ivanić grad |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
I ja sam uživala u tvom vrtu,jako je uredno i lijepo
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Evo i mene da uživam u tvom vrtu
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Fala draga, baš sam uživala!
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Evo me!
Jedan dio problema i sr... prošao, ne ponovilo se! Umorna sam ko pas, razvaljena i psihički i fizički, al danas sam si malo pokosila, malo po cvijeću prčkarala, i odmah je bolje! Još da riješim ostatak i bit ću opet ona stara! Prvo, ispričavam se svojim gostima kojima nisam odgovorila na postavljena pitanja. Dakle, Lantana, hvala ti što si redovno u mom vrtu. Ja ni u svoj skoro da ne stignem, a gdje bi u tvoj. Nadam se da mi je oprošteno. ![]() Anabistica, drago mi je da uživaš u mojim slikama. Samo ti meni dođi. ![]() Carol, evo ti je GT djelomično odgovorila. Naime, moja svekrva već godinama svoj vrt zalijeva vrbinom vodom, i sve joj raste ko blesavo. Kad podreže vrbe, nasjecka grane i stavi ih u kantu s vodom. To stoji neko vrijeme, a zatim to razrijedi s čistom vodom i time zalijeva vrt. To već godinama radim po njenom naputku, i sve lijepo raste. Jedino sam prve godine napravila grešku pa zalila biljke u kamenjaru s tom vodom. Za manje od dva mjeseca, sve je buknulo, kamenje se više nije ni vidjelo koliko su biljke narasle. Al dobro, pol sam počupala, prorijedila i sad je to pod kontrolom. Sada s tom vodom zalijem samo mlade, tek posađene biljke. Uf, što se raspisah! ![]() A sad, malo friških slikica. Za moju dragu GT, nekoliko panoramskih, ako se mogu tako nazvat. Evo, draga, uživaj: ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Vrba u sebi sadrži hormon za zakorijenjivanje.
Ako reznice za sadnju namočite nekoliko dana u vodu u koju stavite grančicu vrbe djeluje kako da ste zapiknuli u hormon za zakorijenjivanje prije sadnje. Isto tako je dobro u većim vrtovima imati posađenu vrbu jer pomaže zakorjenjivanju bilja. Vrba ima puno vrsta, a meni se najviše dopada kovrčava vrba. U jako velikim vrtovima, parkovima ili travnjacima najljepše ukrasno drvo mi je žalosna vrba. A kaj ću, zna se od kud sam. |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Kakve su pak to sad
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Bigi, slikaj kak hoćeš, sve su ti slikice lepe i uživam ih gledati.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo majstorice sve je pic, pic
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
To se traži! Sad smo naučili slovo "O" i "U" idemo dalje sa abecedom! Lijepo te vidjeti draga, a o vrtu sve naj, naj, vidi se ko je vrijedan!
|
|
![]() |
|
Helou, draga!
Slika druga je stolisnik. Krcat pupovima. Prošle godine je puno manje cvao. A dobro, bio je i mlađi.. Treća JE glomerata, ipak se primila i cvate. Nisam je poslikala danas, kad je u punom cvatu. Možda stignem sutra. Eeeee, tvoju šumu striborovu je malo teže dostić... |
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
hej pa u bivšem H krugu je šumovito, skoro kao kod mene
![]() |
|
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
gledajući zadnje slike sjetila se da opet nisam svoj lupinus poslikala, al znaš da je to kod mene malo teže ![]() sliku br. 2 nisam odgonetnula, a treća je nadam se glomerata, moj nedosanjani san P.S. lupinus voli siromašnu zemlju, a znajući da ti sve zalijevaš vrbinom vodom, možda zato nije dosad cvao
|
|
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |