Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bigmamma's dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bigmamma's dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6869707172 74>
Korisnik
Poruka
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 21:54
To se traži! Sad smo naučili slovo "O" i "U" idemo dalje sa abecedom! Lijepo te vidjeti draga, a o vrtu sve naj, naj, vidi se ko je vrijedan!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 23:33
Bravo majstorice sve je pic, pic Clap
život je more
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 23:57
Bigi, slikaj kak hoćeš, sve su ti slikice lepe i uživam ih gledati.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2012 u 00:07
Kakve su pak to sad smile105sa vrbinom vodom ?
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2012 u 06:05
Vrba u sebi sadrži hormon za zakorijenjivanje.
Ako reznice za sadnju namočite nekoliko dana u vodu u koju stavite grančicu vrbe djeluje kako da ste zapiknuli u hormon za zakorijenjivanje prije sadnje. Isto tako je dobro u većim vrtovima imati posađenu vrbu jer pomaže zakorjenjivanju bilja.

Vrba ima puno vrsta, a meni se najviše dopada kovrčava vrba. U jako velikim vrtovima, parkovima ili travnjacima najljepše ukrasno drvo mi je žalosna vrba. A kaj ću, zna se od kud sam.

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2012 u 21:58
Evo me!
Jedan dio problema i sr... prošao, ne ponovilo se!
Umorna sam ko pas, razvaljena i psihički i fizički, al danas sam si malo pokosila, malo po cvijeću prčkarala, i odmah je bolje!
Još da riješim ostatak i bit ću opet ona stara!

Prvo, ispričavam se svojim gostima kojima nisam odgovorila na postavljena pitanja.
Dakle, Lantana, hvala ti što si redovno u mom vrtu. Ja ni u svoj skoro da ne stignem, a gdje bi u tvoj. Nadam se da mi je oprošteno. Embarrassed
Anabistica, drago mi je da uživaš u mojim slikama. Samo ti meni dođi. Hug
Carol, evo ti je GT djelomično odgovorila. Naime, moja svekrva već godinama svoj vrt zalijeva vrbinom vodom, i sve joj raste ko blesavo. Kad podreže vrbe, nasjecka grane i stavi ih u kantu s vodom. To stoji neko vrijeme, a zatim to razrijedi s čistom vodom i time zalijeva vrt. To već godinama radim po njenom naputku, i sve lijepo raste. Jedino sam prve godine napravila grešku pa zalila biljke u kamenjaru s tom vodom. Za manje od dva mjeseca, sve je buknulo, kamenje se više nije ni vidjelo koliko su biljke narasle. Al dobro, pol sam počupala, prorijedila i sad je to pod kontrolom. Sada s tom vodom zalijem samo mlade, tek posađene biljke.
Uf, što se raspisah! LOL
A sad, malo friških slikica.
Za moju dragu GT, nekoliko panoramskih, ako se mogu tako nazvat.
Evo, draga, uživaj:

La donna per piccola che sia

vince il diavolo in furberia

Ivanić grad
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2012 u 22:01
I ne bih ja bila ja, kad ne bi bilo gro planova:

Ivanić grad
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2012 u 22:01
Fala draga, baš sam uživala!
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2012 u 22:03

Ivanić grad
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2012 u 22:05

Ivanić grad
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2012 u 22:05
Evo i mene da uživam u tvom vrtuTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2012 u 22:07

Ivanić grad
Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2012 u 22:08
I ja sam uživala u tvom vrtu,jako je uredno i lijepo
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2012 u 22:10

That's all, folks!

Ivanić grad
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2012 u 22:24
A jooooj, jel ima još?
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2012 u 22:45
A joooooj, nema!
To vam dosta, da se ne naviknete. LOL

Ivanić grad
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2012 u 22:55
Prekrasno !

Hvala na tvojem i GT opseznom odgovoru. Ja sam svoju kovrcavu vrbu porezala, da sam znala, namocila bi grane i štošta s tim zalila, ali, tjera ona opet. 
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2012 u 22:58
smile113
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2012 u 08:01
Došla sam i ja k tebi, i panoramske i groplanske slikice su lijepe!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2012 u 08:41
Ajoooj koka, pa kod tebe je prelijepo Clap! I meni su ove panoramik sličice prekrasne ...Al bogme imaš se nakosit kilomeeeetaaara  po tom svom dvorišću LOL...Jel mi se čini il na jednoj sličici vidim astrantiu major (sedma slika odozdo Wink)? Što god bilo , lijep cvetek...Sve u svemu, sjedni peeeticaa smile78!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6869707172 74>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.