Nešto kao dnevnik... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 26> |
Korisnik | ||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Draga Retriver Sara,
Lijepo si se kako ti kažeš olantanila ![]() Neka ti se sve razboja i neka te razvesele
![]() |
||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
baš sam s nekim na Flori pričala na tu sličnu temu, draga belica...najljepši cvijet, najljepša boja, najljepše ovo ili ono i zaključila kako volim sve...
ajme kako lijeva kiša, pretvorit ćemo se svi u patke...i veliš gospina trava da sam se olantanila...e baš jesam
![]() evo, našla sam fotku niske gaure kaj sam kupila na Flori, jedva čekam da procvate, ima pupoljke:
![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
divno si se ponovila na flori, lantane obožavam, pogotovo uzdignute kao stabalca. Verbene- također, he he ma kad bolje razmislim volim ja sve.
|
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
![]() odličan izraz baš su ti šesne lantanice ma meni je uvijek bilo čudno to - crvena lantana, meni je to i dalje žuto narančasta tj. žuto crvena lijep odabir, žuta i bijela su mi baš profinjene a kroatika je odlučila promjeniti perje, lijepu pastelnu boju je odabrala |
||
![]() |
||
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
|
baš si se olantanila
|
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
da riješimo nedoumice o nijansama crvene i narančaste lantane, doduše cvjetovi još nije reprezentativni, sitni su još...lijevo je crvena, a desno narančasta:
![]() ovu verbenu sam kupila prošle godine kod Šnajdera, preživjela je zimu na stubištu, zbog crveno-bijele kombinacije cvijeta ja sam ju nazvala Kroatika:
![]() a pogledajte drugu grančicu i cvijet, kako je neobična:
![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
|
da evidentiram kaj sam kupila na Flori:
žuta lantana:
![]() slatki karanfilček:
![]() bijela lantana:
![]() ![]() crvena lantana:
![]() ![]() ukrasna kopriva:
![]() nešto nepoznato za senjski vrt:
![]() i niska gaura, također za senjski vrt, ne mogu pronaći fotku
![]() |
||
zagreb |
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Primljeno na znanje ! |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
neznam žašto se ne čudim da ti se sviđa ona biljka koju nisi uzela
![]() |
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
|
ovako, na fotki, čini se kao da je
![]() |
||
zagreb |
||
![]() |
||
|
ma daj dado, nemaš se ti meni kaj oduživati, to je sve prijateljski i od srca
![]() |
||
zagreb |
||
![]() |
||
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
|
budes je dobila :) da se oduzim ;) |
||
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Mislim da je to ono kaj ja imam u kamenjaru i širi se ko ludo. Pogledaj, pa ako je, dam ti ja ![]() |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
|
žao mi je kaj nismo uzele ovu biljku, čini mi se da neki od arabisa, ima lijepo lišće:
![]() |
||
zagreb |
||
![]() |
||
|
hvala ti, draga belica, no nadam se da će potjerati iz korijena...
ovo je najljepša biljka koju sam vidjela jučer na Flori...nažalost, nije bila u prodaji već je bila posađena na ukrasnoj gredici...neka od salvija:
![]() |
||
zagreb |
||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
zaboravila sam ti reći da ti takvih ja campanula ima do mile volje- mogla sam ti busen donijeti. Prisjeti me drugi put kad bude kava. Za slučaj da mi glava izvjetri.
|
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
|
izgleda da su ti vrapci stvarno žešća pošast. ja pustim moga vuka
![]() A i Carol se žalila da su joj upravo campanule pojeli i nedaju im mira. |
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
|
svježe vijesti...purgerski vrapci vole i campanule...prekjučer su mi obrstili onu jadnu natalijinu koja se oporavila i rascvjetala...za desert su mi iskljucali nekoliko mesnatih listova sukulenata
![]() |
||
zagreb |
||
![]() |
||
|
da jesam, pa sam ti i mislila preporučiti to što si napravila, malo ih skratiti i koristiti ove vršne koje mi djeluju ok na slici. Znam da su jeftine, ali poneke je gušt i sam zakorijeniti.
|
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
|
belica, ova je tema osmišljena da prvenstveno ja nešto naučim, a ako još i uz mene netko nešto novoga sazna, eto super
![]() ja sam danas porezala sve ove grančice s fotke da se biljka ne muči previše, pa sada čekam da potjera...a ako i ne potjera, znam gdje ima, 10 kn košta, ovo je eksperiment razmnožavanja reznicama...
jesi primijetila kako su grančice meke i nagužvane kao da su svi sokovi nestali iz njih?
|
||
zagreb |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |