Kala - Calla - Zantedeschia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 35> |
Korisnik | ||
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
|
Ja kalu ne bi na direktno sunce, da se prži,stavila nikako.. kamenjari inače jesu na suncu...a zašto bi uvenula...hm....možda previše vode....ona se ne natapa nego se zalije i onda se održava vlažnom...eto ja svoje zalijem svakih 4,5 ili 6 dana.... tu tvoju bi ja lipo ostavila u pitaru negdi u polusjeni...ako je ružna onda tamo di je niko ne vidi....malo bi je zagnjojila i čekala bi slijedeče proljeće...i naravno - održavala bi je vlažnom....
![]() |
||
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
||
![]() |
||
buba mara30 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 29 |
|
evo moja kala ljubičastalagano vene.listovi i cvjeteki idu prema podu e sad....dal da ju već sad zasadim negdje u kamenjar listovi su počeli padat..
|
||
![]() |
||
|
neman poima jel exstra ali ja san zadovoljna.....al smrdiiii dok ga ne ukopaš u zemlju strašno...
|
||
![]() |
||
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
|
Suprug je kupio zečije gnojivo, netko mu je rekao da je ono dobro za sve. Prije sadnje pognoio je cijeli vrt, a ja svake subote zalijevam tekućim gnojivom za cvijeće. Mislim da je to dosta, osim ako to konjsko nije ipak nešto extra.
|
||
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
||
![]() |
||
|
Zvjezdana.....sigurno ti nije bile boje - ove u boji teže procvitaju ali joj isto nemoj dati izgon
![]() dadinica....one u pitaru sklonim u konobu dok je ispod nule, o one u vrtu prekrijem sa šatorskim krilom ili sl. dok je snig... zribal..hvala ....daj im malo nekog gnjojiva....evo je stavila šaku kod svakog konjskog u granulama...kupila u rasadniku jednu veliku vriču i to mi je za sve |
||
![]() |
||
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
|
11111 prekrasne su tovoje kale, često svratim da malo uživam u tvojima dok moje mazim, pričam s njima i tepam samo da krenu. Žuta je lijepo nikla, a bijela se tako pati da mi ju je prosto žao. Ili joj ne odgovara tlo ili je nešto drugo, ali ja nju neću baciti ni pod kakvu cijenu dok ne ugine.
|
||
|
||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
Ružo, jedno pitanje od mene neznalice. Da li tebi te tvoje krasne kale i zimi ostaju vani?
|
||
![]() |
||
sanjalica4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 257 |
|
|
||
![]() |
||
sanjalica4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 257 |
|
i ja zeljno ocekujem da vidim hoce li ove godine moje cvjetat...nekak su se uljenile
|
||
![]() |
||
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
|
moja čini se opet neće cvjetati :( ma već mi je dosta je... bome ako ne bude cvjetala dobit će izgon :D
|
||
Per aspera ad astra.
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
|
ružo, hvala na savjetu, kale su ti prekrasne, zdrave..bas je lijepo sto te uveseljavaju svako jutro i to duuugo vremena
![]() |
||
![]() |
||
buba mara30 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 29 |
|
budem polako..moram se pravit s njom važna jer je ljubičasta skoro pa crna...divna je.
|
||
![]() |
||
|
....joj...bubo...kao da čitam svoje postove od prije (samo) dva miseca....ni ja ništa nisan znala.....triba ti neko doma pokazati (meni drugačije nije išlo)... sritno...i odma stavi kalu
![]() |
||
![]() |
||
|
a jedinice moja pa nemrem ja sve znati...
al budem čekaj polako još sam mala,moiram još puno papati. ![]() al hvala ti puno na savjetima.divna si..tako bi stasvila slikicu svoje kale al kad seljo nezna
![]() |
||
![]() |
||
|
Neke od biljaka plaču da bi se oslobodile viška vode, kao npr Adam.
|
||
|
||
![]() |
||
|
![]() I moje kale plaču...valjda zato što su ![]() |
||
![]() |
||
|
draga moja jedinice veliko ti hvala na savjetima.samo jedno pitanje još..moja kala ko da plače
![]() |
||
![]() |
||
|
Ni meni ne idu te kupovne...a tila bi imati kala puno vrsta |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |