Moj vrt u gradu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 20> |
Korisnik | |
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Karmen ruže su prekrasne, isto tako i ostrugica!
Gdje ste našili godeciju! Vidjela sam je u vrtu Anabistrice i baš mi se sviđa.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Jaca 123, bebolina, anaida, camellia, rosa2, floramye, hvala što ste prošetale mojim vrtom.
Floramye - godeciju sam kupila u Pevecu. Lijepo se primila iz sjemena i bit će koja presadnica i za tebe do slijedeće kavice.
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Moj prvi clematis The presidentUploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Ovo sam dobila prošle godine - jedan mali štapić bez korijena i lišća i evo krenula je...glicinija
|
|
![]() |
|
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Sa zadnje kavice poklon od Lilie kameleon i lysimachia
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() |
|
Hvala Magnolia.... to moja Ella uživa.... ponekad se zanese pa ispadne ovako
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Vrt krasan, a gazda uživa.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ne mogu odoljeti a da vam ne pokažem moju malu susjedicu koja je oštenila sedam umiljatih, flafastih bića s bijelim gombama na vrhu repićaUploaded with ImageShack.us
i pogled i "osmjeh" moje Elle kojem baš nikada ne mogu odoljeti
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ugodno je prošetat tvojim vrtom. Prekrasno a šefica super |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Joj ,divni su i susjedi i Ela
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Hvala Aralija, Dijana....dođite opet...
|
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
ajme, pufnica mala..sad je sigurno veselo u susjedstvu sa 7 malih fakina, presladak je!
i ella je medena sa zadovoljnim i sretnim pogledom:) bude i ona imala malene? i cvijeće ti je lijepo, clematisi posebno:)
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Ajme meni, ella ti je fenomenalna, super mi jekako se dama fino razvalila u cvijeću. A tek taj osmijeh
![]() A štenci- uh kaj bi ja to izgnječkala. Upotrebila si izraz koji me jako nasmijao- flafast- mi našu Belicu kad je okupamo i pofeniramo zovemo- Flaffy |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Kikach hvala. Mi Ellu nećemo dati pariti jer ne znam kako bi se ja odvojila od malih puslica.
Belice, vidjela sam tvoju Belicu na slikama i znam kako bude mekana dlaka poslije kupanja, sušenja i četkanja. Što bi mi bez naših Flaffica.
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
da
![]() Kod mene se gostima preporučuje da dođu u bijelom. ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Kod mene je baš ta faza sada.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
A pogledajte šefleru....malo sam ju prignojila pa je dobila ovu neobičnu frizuru
![]() Uploaded with ImageShack.us
Imala sam prije cijeli grm pupavica ali je s vremenom nestala i ostale su mi dvije - tri sadnice ... a onda se dogodila Floramy i vidi draga moja kako se sada lijepo druže. Hvala ti.
Svatko od nas traži debelu hladovinu ....ona ju je našla....
Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
dugo te nije bilo sa slikicama. Cvijeće je divno, a i ellica.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |