Ljiljani - Lilium |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 64> |
Korisnik | |
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dijana imaš jako lijepe ljiljane i sad samo treba da što duže traju i da dugo u njima uživaš.
Blue sky za tvoje uživanje u cvjetanju ljiljana ove godine nećemo brinuti, oni su to tebi gigantski osigurali. Svaka čast. Super |
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
ajme koji krasni ljiljani
![]() imate li vi problema s onim odvratnim, ljigavim, crvenkastim bubama koje im jedu listove? meni su jednoga skroz obrstili, jedva je stigao napraviti jedan mali pupoljčić posula sam ga neopitroidom, ali mislim da sam zakasnila ![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
natalija,šteta
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Prekrasni su vam ljiljani.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
Blue sky....to nisam nikada vidjela...koja je to vrsta?
Jel moguce takvo nesto? ![]() ![]() ![]() Bit ce jos malo ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Svaki dan ja svratim u temu i uživam u slikama ljiljana,ali ne komentiram svaki posebno da ne zachatavmo temu!Svi su divni,uostalom zar ima ljiljan a da nije lijep? :D
Blue skay čime ti hraniš te ljepotice pa su dale toliko cvjetnih pupova? :D Obavezno slikaj kad krenu da se otvaraju.. Natalija,neka si posula,da nisi pojeli bi ljiljan do dna i ne bi mogao skupiti snagu za sledeću sezonu...I ja ih pospem tim prahom i dobro djeluje.. |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
iskreno da kažem neznam koja je vrsta bar dok ne procvate,što se tiče prihrane jesenas sam im dala odstajalog đubreta od naših konja tj. prekrila sam ih sa tim i od onda nisam ništa dodavala a mislim da se je ovaj malo zabunijo što se tiče pupova
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Znači tajna je u konjskom gnojivu....Inače sam dosta čitala o tome,za sve je dobro.Od njega sve buja!!
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
bebe ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 2 |
gledala sam i lukovice su unutra!! tako da moram čekat drugu godinu nema mi druge. glavno da su tu!!! hvala!!
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Bitno je samo da su cvrste i jedre ;-) Ne preostaje ti nista nego cekati ali kao sto i sama rekla,bitno da su tu.Vise ih nemoj otkopavati i prckati.Nek budu na miru i niknut ce kad im bude vrijeme :-)
|
|
|
|
![]() |
|
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
Evo i mog jedinog prezivjelog
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Vauuu bugic isplatilo se
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
bugic preeeedivan je!!
![]() |
|
![]() |
|
kikach, tea....hvala vam
![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
krecu i moji sa cvetanjem
![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Kakvi ljepi cvjetovi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ljiljani su vam predivni!!
|
|
![]() |
|
mimar..prekrasni ljiljani
![]() |
|
![]() |
|
Evo i mog prvog orijentalca...sada je u tegli, a na jesen ga sadim u vrt
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slucajno sam od uzbudenja poslala dvije iste slikice....evo druga
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 64> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |