Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji vrtovi, moj okoliš
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji vrtovi, moj okoliš

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 90>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2012 u 00:20
Originalno poslano od člana Mira K Mira K napisao:

Evo još malo sličica

Ovu echeveriu sam kupila u plodinama prošle godine i sada cvijeta, neznam točan naziv.. ali zanam da je echeveria    I ja sam kupila u plodinama nisam znala da cvijet,možda će i moja a zahvaljujući tebi i ja sam kupila egipatsku zvijezdu crvenu i roznusmile78

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 23:57
Danas me je obradovao prvi cvijet  moje caesalpinie, prekrasan je!

Rijeka

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 23:55
Hvala vam na posjeti i lijepim riječima.

smile79
Rijeka

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 22:38
Bravo majstorice za topiare, interesantno Puno lijepog i nobog cvijeća. Lewisia mi je prekrasna Clap
život je more
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 22:00
Prekrasno ti je cvijeće,a posebno se divim Aralii jer sam je uživo vidjela tek prije nekoliko dana i oduševila me bez obzira na bodlje.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 18:44

Bode te zato kaj se vučeš po tlu, a ako joj dozvoliš malo više vremena, narast će, sljedeće godine će porast u visinu barem metar ili dva, a onda je ispod nje sve slobodno i možeš ispod saditi trajnice !!

A na slici judića ti od srca zahvaljujem, cure samo da znate, pogled na rascvijetanu krošnju Mira je imala iz blagovaone !!!  Dok uživa u jelu, oči može pasti na prekrasnoj krošnji !!

Kod tebe cvate i datura i kana, i cealsapinija !!  Kod mene od toga još ništa !!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 23:10
smile227   Mira K,

koji prekrasni cvjetići kod tebe. Ipak se sve šareni.
Nije ona "ledara" u veljači uništila ove prekrasne cvjetiće.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 22:52
evo i tvojih cvjetića, s radošću sam prošetala i pregledala ih smile55
Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 22:14
lijepo smile75
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 18:48
Lijepo si uredila svoje cvjetno carstvo......
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 16:56
kad vaS čitam kako baratate imenima biljaka na latinskom, dođe me sram. ja skoro pa ništa ne znam!
draga Mira, drago mi je da se polako oporavljaš, i da ide na bolje! do pira biti ćeš ko nova
lijepe su ti biljke, a gubici, ako ima nešto u mene pitaj!
drago mi je da si odvojila vodu i da više nećeš imati problema.
i skoro zaboravih, topiari su za svaku pohvalu!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 14:56
pogledala sam tvoje prekrasno cvijece, Clap
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 13:13
Datura

Cvjetat će caesalpinia

Djevojačko oko - Coreopsis grandiflora   

Bijela gaura

Santolina chamaecyparissus Lemon Queen ( našla sam je pod tim nazivom, valjda je ta)

Noćurak od Triše i Jagode

Free hvala

Aralia elata
Ovo me čudo tako bode i morat ću je preseliti, Free poslikaj svoju da vidim što me čeka...

Lespedeza grm

Dok se bugica misli hoće li porasti na ovom mjestu evo lonicere

I za kraj ricinus koji čeka svoje mjestoWink

Hvala JagodaHeart

Rijeka

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 13:10
Ajme, što je kraasna hortenzija! Kad će moja biti ovolika? A kalistemon - bombončić.
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 13:06

Rijeka

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 12:56
Evo još malo sličica

Ovu echeveriu sam kupila u plodinama prošle godine i sada cvijeta, neznam točan naziv.. ali zanam da je echeveria

Rijeka

Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 02:58
Originalno poslano od člana Mira K Mira K napisao:

Jaco, ovo je Egipatska zvijezda - Pentas lanceolata
potražiću na netu hvala tismile78
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 02:57
Miro vidim da si poslikala cvjeće i neke novitete. Lijepo ti sve napreduje i cvjeta...Ovaj novitet Egipatska zvijezda je za vrt ili za vazu? Baš je zanimljiva...
sutra je novi dan
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 01:09
Jaco, ovo je Egipatska zvijezda - Pentas lanceolata

Evo moje

Rijeka

Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 00:02
Predivno vijeće,zanima me kako se zove ovo
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 90>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.