dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 129130131132133 139> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tu iza luka je grah, a iza njega u doli je desetak kućica ukrasnih tikvica.
Molim sve drage posjetitelje da na travuljinu ne obraćaju pažnju. Danima nisam mogla u vrt zbog kiša. PS: Iza povrtnjaka više nije moje, nego susjedovo, tako i strojevi. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Evo i mene u šetnji tvojim vrtom,a oduševila sam se posebno ovim zadnjim slikama povrtnjaka.Imaš puno jagoda i baš su ti krasne.
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Malo dalje u dvorištu imam dva mala ograđena vrta. Jedan je svaštara. Tu su jagode, maline, nekoliko čokoti grožđa i ruže, a želim da između ruža bude još puno toga.
Drugi je zimski povrtnjak. Ono, da rano bude luka, salate... E, kako je krenulo, povrće će, čini mi se, van! |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pala je kritika (MM) da nisam dobro počela, tj. da nisam dobro predstavila svoje dvorište. Pa evo ispravka, da vidite sa čim se "borim".
Pogled sa ulazne kapije ![]() By dpodor12 at 2012-06-10 |
|
![]() |
|
Hvala, hvala!
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
žuta ruža s Dunava
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala, draga moja!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Eeeeeej draga! Evo i ja malo brzinski došetala do tebe,imaš prekrasnih cvjetića!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ružo, hvala ti na lijepim riječima, raznježila si me
![]() ![]() ![]() Jaco, draga si, hvala na podršci ![]() ![]() ![]() Rado prihvatam tvoju ponudu! |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Ma mogle bi mi tebi zavidjeti imaš prekrasno cvijeće,a ako ti se sviđa koja moja fuksija mogu ti zapelcati,mislim da baš imam onu koju bi ti htjela
![]() |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
...dadinice draga.. u tvom je vrtu tvoja ljubav... i onaj najmanji sičušni cvitić to si ti...a ti si ljubav savršena ....lijepo je što postojiš....ti i tvoj savršeni vrt pun ljubavi... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Anđelka
![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Draga moja kolko ja puta rečem isto to što i ti u stvari ja to zamišljam prčkajući oko cvića ali si rekla i ono najbitnije volimo ga ![]() |
|
![]() |
|
Drage moje gošće, ohrabre me vaši posjeti i komentari, daju mi poticaj.I hvla Vam na tome. Već sam nekoliko puta ulovila sebe da razmišljam da što ja tražim u društvu Vaših divnih i savršenih vrtova. U ovom mom podstanarskom dvorištu sam jako ograničena prostorom, ukradem kvadrat tu, dva tamo. Sve bi to bilo daleko ljepše da je na jednom mjestu. Pa ipak, obožavam cvijeće i želim što više naučiti o njemu. I naravno želim ga imati što više.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 129130131132133 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |