Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 134> |
Korisnik | |
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Prekrasan primjerak 11111,samo kako se zove?
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasni kaktusi
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
hvala dzeni
hvala mali kaktus ![]() ![]() ja ne znam imena mojih kaktusa ![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
11111....
![]() |
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
rekla bi da je neki trichocereus
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Pinus... divan je
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Predivni su vam kaktusići
![]() |
|
![]() |
|
PlavaDigitalna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
jao ljepote
![]() |
|
![]() Lijep pozdrav iz Jastrebarskog! |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
predivan je,znači svima je procvjeto ,bas mi drago ..mislim da ces i ti morat kao anđelka izvadit ga u jesen iz vrta,nece imat korjena nista do zime ..al nije problem prenijet ga ..eventualno možeš kao ja što sam radila ovu zimu sa par kaktusa..po noći i kad su temp,,puno ispod nule prekrit plastičnim bocama ..odsiječeš boci dno i navućeš na kaktus
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
ne bi riskirala tako sa bocama....a da ga odma vratin u pitar...prisadila san ga u vrt prije neki da...jedva se usudila ...a joj...sad ope selidba....baš mi ga je žao....a Mala mi je dlakom 3 puta zapela dok je bio u pitaru i iščupala ga van...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kamenjar,da imam ovakve kapitalce,ja bih fino lezaljku ,suncobran,sok i parkirala sa u dvoriste,da uzivam gledajuci tu ljepotu.
|
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
![]() |
|
PlavaDigitalna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
Prekrasno! Evo kad gledam vase vidim koliko moji kasne. recimo na ovakvom echinocereusu imam samo mucice gdje ce (nadam se) izrasti cvjetovi. no u zadnjih par dana sam napokon imala navalu cvjetova
![]() |
|
![]() Lijep pozdrav iz Jastrebarskog! |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
predivni su vam
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |