Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Osobni kontakti
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Osobni kontakti

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Ivan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
Autor ljekovitog bilja

Status: Offline
Bodovi: 1213
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ivan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Osobni kontakti
    Objavljeno: 16 Svibanj 2008 u 07:18
Zaboravljaš da sam šumarTongue  par pelcera nije brstenje.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2008 u 21:52
ivane -pazi da te ne zabole nožice , kad budeš  išao po plcere , mogao bi te netko iz zelenih uzet na dnevni red , pa ćeš stvarno morat upotrijebit obadvije nogice  da kidneš     
Na vrh
Ivan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
Autor ljekovitog bilja

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ivan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2008 u 08:06

Evo, u Zagrebu, kod "Kockice" uz savski nasip ima grm muške božikovine (nema na sebi bobice). I kako da ti pošaljem pelcer? Da znam način, vrlo rado..

Na vrh
Ivan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
Autor ljekovitog bilja

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ivan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2008 u 11:30
Točno. Zakon se odnosi na NEKONTROLIRANO branje i odnošenje.. a mali korisni zahvati se toleriraju
Na vrh
Dalmax22 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dalmax22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2008 u 11:27
ma naravno, nekad je dobro malo i razrjediti koji grm kji stoji zapusten godinama
Na vrh
Ivan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
Autor ljekovitog bilja

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ivan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2008 u 11:17
Originalno poslano od člana Branka Branka napisao:

ako je to ono što ja mislim da je to ja imam ali sa crvenim bob icama . to raste u šumi , . ako sam dobro svatila . zaštićeno je  z......m 
neće se ništa desiti ako uzmeš 2 reznice... ipak smo mi tu na cvijet.infu savjesni i ekološki onesvješćeni
Na vrh
Ivan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
Autor ljekovitog bilja

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ivan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2008 u 11:15
Originalno poslano od člana Božikovine Božikovine napisao:

Sada malo ozbiljnosti.
Imam Božikovinu, po mojoj procjeni mužjaka. Dakle treba mu partnerica pa ako imate ženku bilježim se za rasadnice.
prošetaj prirodom, parkom.. tamo gdje je muško mora biti i žensko i sama umi reznicu, sa one biljke na kojoj nema boba .... protegni lijepe nogice...Big%20smile
Na vrh
Dalmax22 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dalmax22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2008 u 11:03
a zar ne moze ta bozikovina da se razmnozi iz otkinute grancice? Ili bas mora proci ta procedura oprasivanja?
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2008 u 18:52
oglas je toliko dobar da mi je iskreno žao što nemam žensku božikovinu Wink...doduše nemam ni mušku LOL
Na vrh
xenia64 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 752
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje xenia64 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2008 u 17:26
smile89Ovo mi je najbolji oglas dosad.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2008 u 23:15

Moja je imala,kad sam je dobila crvene bobice no očito joj muškić fali jer već godinama nema bobica.

E sad,ja sam tu dobila davno,i ona je kupljena u cvjećari pa ne znam dal ti ta odgovara.Ne kužim ti se ja u te muško-ženske odnoseLOL,no ako misliš da će ti biti dobra,pošaljem ti grančice pa zapelcaj.

Na vrh
Božikovine View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13142
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božikovine Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2008 u 16:35
Za ljubav (crvene bobice) potrebno je dvoje!
Opširnije o Božikovini na linku.
Slike M/Ž biljaka na linku.
Na vrh
TILjO View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 546
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TILjO Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2008 u 16:20
Da ne bi bilo zabune, evo slika ženskog stabla:

Slika preuzeta sa: http://www.anbg.gov.au/images/photo_cd/732131822178/058_2.jpg
Na vrh
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2008 u 15:46
ako je to ono što ja mislim da je to ja imam ali sa crvenim bob icama . to raste u šumi , . ako sam dobro svatila . zaštićeno je  z......m 
Na vrh
TILjO View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TILjO Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2008 u 09:48
Šta nije razlika samo u tome što ženska kasnije ima crvene bobice, a muška je bez...?
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2008 u 21:50

Stavi ti sliku,muške i ženske da ja znam razlikuWink

Na vrh
Božikovine View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13142
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božikovine Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2008 u 21:47
Božikovina je zaštićena u svome prirodnom okruženju. Zato i tražim ženske presadnice od nekoga tko ih uzgaja.
Na vrh
marko123 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 26
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marko123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2008 u 19:37
A što ona nije zaštićena?Ermm
Na vrh
TILjO View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TILjO Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2008 u 13:56
Fora oglas...

Na žalost nemam božikovinu...
Na vrh
Lavandablue View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 601
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lavandablue Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2008 u 10:59
smile96
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.