Vrt by Maris |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 102> |
Korisnik | ||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Radiš čuda
![]() ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
prekrasno ti je sve, koja ti je ono sorta jabuke?
|
||
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
To ti je Bjeličnik ili Petrovka,nekad su je zvali Pšeničnica(crvena varijanta) ![]() |
||
![]() |
||
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
|
Pa ti imaš krušku tikvicu! Grebem se za proljeće za reznicu za nacjepiti! Inaće sve +10!
|
||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
Dogovoreno za reznicu ![]() |
||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
Ooooo ovdje je prava riznica voća ,povrća cvjetića!
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Najslađe je ubrati u svom vrtu ![]() |
||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
Potpuno se slažem s tobom i Potpisujem!
||
![]() |
||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
kakve fotke draga, divno šta uopće drugo i reći. tako me nekako oraspoložile, kad nemogu guštati vani po ovoj paklenjači . Računam jednu kavicu, ali nekak mi se i neide po ovoj peki u grad.
Zavidim ti na takvom divnom vrtu, to mi je san jednog dana. |
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
|
Hvala draga,a kavica stoji ,prvom prilikom. Mi smo jučer bili na gruntu,ali nisam mogla ništa raditi osim predvečer dobro sve zalijati i malo poslikati. ![]() |
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
Za vrijednicu
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Moji ljubimci na sunčanju
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Vidi se da im je ljepo kod tebe
![]() |
||
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
Ljubimci cu za +5!
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Bebolina,Tea,hvala curke
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Njima samo treba čvrsta ruka ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Ne znam ,previše ih mazim i pazim ![]() |
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
E pa ovo se zove harem
![]() |
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Pravi ljubimci,samo ti njih mazi,oni to pamte
![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 102> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |