Moj vrt u gradu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 20> |
Korisnik | |
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tea, i meni je drago da si bila.
Glikice - mali zato što želim još svašta posaditi
Svesa - hvala
Ako vam se sviđa dođite i prošetajte....
Dragon wings - neumorno cvate na popodnevnom suncu.
Uploaded with ImageShack.us
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
KARMEN,KARMEN,sve ti je tako lijepo i uredno,divno
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
karmen, divan ti je vrt, kažeš mali ? No krasno, a toliko toga lijepog imaš ? Sve pohvale od mene !!!
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Eto i mene ovdje.Baš mi je drago da sam prošetala tvojim vrtekom.Prekrasan i šaren
![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Evo jutarnjih slikica
hosta u cvatu
lavandu sam već obrala i suši se....ovo će biti druga berba
kupila na tržnici dvije male biljčice cleome. Pogledajte koliko su narasle.
Jedva čekam cvijet
I ovo je nova biljka - bijeli noćurak
|
|
![]() |
|
Aralija, drago mi je da si bila... dođi opet.... dlakavi obožava kad se nekome sviđa |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Karmen opet bila i prošetala BRAVO a onaj bijeli dlakavi je
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Dijana, Belice, Floramy
![]() Floramy da li ima išta od godecije? Ja moju danas isčupala...ništa od nje. Svo sjeme koje sam kupila ( zvončiće i naprstak ) je najobičniji korov. Sorry ako sam to i tebi dala bilo je u najboljoj namjeri i neznanju kako godecija uopće izgleda. To što si dobila pisalo da je to ta biljka.
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Vau Karmen, pa kod tebe sve rascvjetano! Prekrasno!
Baš mi je drago da su se pupavice primile i tako lijepo združile!
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
dugo te nije bilo sa slikicama. Cvijeće je divno, a i ellica.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
A pogledajte šefleru....malo sam ju prignojila pa je dobila ovu neobičnu frizuru
![]() Uploaded with ImageShack.us
Imala sam prije cijeli grm pupavica ali je s vremenom nestala i ostale su mi dvije - tri sadnice ... a onda se dogodila Floramy i vidi draga moja kako se sada lijepo druže. Hvala ti.
Svatko od nas traži debelu hladovinu ....ona ju je našla....
Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Kod mene je baš ta faza sada.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
da
![]() Kod mene se gostima preporučuje da dođu u bijelom. ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Kikach hvala. Mi Ellu nećemo dati pariti jer ne znam kako bi se ja odvojila od malih puslica.
Belice, vidjela sam tvoju Belicu na slikama i znam kako bude mekana dlaka poslije kupanja, sušenja i četkanja. Što bi mi bez naših Flaffica.
|
|
![]() |
|
Ajme meni, ella ti je fenomenalna, super mi jekako se dama fino razvalila u cvijeću. A tek taj osmijeh
![]() A štenci- uh kaj bi ja to izgnječkala. Upotrebila si izraz koji me jako nasmijao- flafast- mi našu Belicu kad je okupamo i pofeniramo zovemo- Flaffy |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
ajme, pufnica mala..sad je sigurno veselo u susjedstvu sa 7 malih fakina, presladak je!
i ella je medena sa zadovoljnim i sretnim pogledom:) bude i ona imala malene? i cvijeće ti je lijepo, clematisi posebno:)
|
|
![]() |
|
Hvala Aralija, Dijana....dođite opet...
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Joj ,divni su i susjedi i Ela
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ugodno je prošetat tvojim vrtom. Prekrasno a šefica super |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |