Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 133134135136137 142> |
Korisnik | |
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koje divote! Ma zarazit ćete me s tim bodljikavcima!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasan astrophytum,meni se još nije dogodilo da mi cvjeta s dva cvijeta istovremeno.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
hvala kamelija na posjeti, navrati opet kad stigneš...
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Tvoje carstvo je prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
hvala curke na posjeti, kaktusi su mi velika ljubav, oni to znaju i nesebično mi uzvračaju :
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
jesu, prelijepi su
![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
evo malo mojih kaktusića, zar nisu prelijepi ?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamenjar, da sadim i dlakice ?
lorica, hvala na posjeti, navrati opet ! |
|
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
koja cvjetna raskoš, vauuuu
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Prošetala tvojim vrtom. Sviđaju mi se ciglasti krugovi. Lijepo ti je sve naraslo u međuvremenu. Kaktusići predivni...uvijek su mi se sviđali, ali nisu za mene ( svaki puta ih dobro zalijem vodom) da ne budu žedni
![]() Sve u svemu imaš zanimljiv vrt. Dođem ti opet
|
|
![]() |
|
kamenjar, sve biljke posađene, čak sam nekoliko dlaka tvog pasa dobila u paketiću !!!
maris, točno u ponoć, sjemenke posijane, budu male vještice !!! |
|
|
|
![]() |
|
hvala Fany, drago mi je da si svratila k meni.
|
|
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
ovo sam se ponovila prije par dana, a i sjeme sam dobila od jedne naše dobre dušice pa idem sijati:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
flover, hvala, ja stalno kukam da hoću boje u dvorištu
moon, hvala aralija ? Tvornica ljetnih tkanina ? Kako si se samo dosjetila ? |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 133134135136137 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |