Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Antheino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Antheino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 17>
Korisnik
Poruka
ANTHEA View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ANTHEA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 19:35
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ANTHEA View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ANTHEA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 19:39
Na vrh
ANTHEA View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ANTHEA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 19:44
Na vrh
ANTHEA View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ANTHEA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 19:50
Na vrh
ANTHEA View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ANTHEA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 19:55
Na vrh
ANTHEA View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ANTHEA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 22:25
Heart Heart Heart Heart Heart za cure....... hvala što vam se sviđa kod mene
Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2012 u 21:43
ANTHEA,i ja smile199po tvom vrtu jer imaš predivne cvjetićeWink
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2012 u 15:37
Originalno poslano od člana ANTHEA ANTHEA napisao:

bit će cvijetića

Imaš lipo cviće Anthea trubice su prekrasne a ovaj močvarac je gigant u odnosu na moga,Koliko ga dugo imaš? Koje boje cvita?
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2012 u 19:59
bravo smile55
Na vrh
ANTHEA View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ANTHEA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2012 u 22:04
draga anđelkad smile76  ovaj na slici je i najveći od svih, rozne je boje druge godine cvate ....imam ih sveukupno 7.... bijeli i rozni.... čekam na crveni koji mi je tiha patnja...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2012 u 22:08
Prekrasan ti je močvarko Anthea! Ajde molim te sačuvaj sjemenke i jednog i drugog,ja imam crveni,no bojim se da ove godine ne bude cvjetao,možda tek na godinu.....
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2012 u 22:09
....Ili ako se desi čudo,pa procvate,imam te u vidu za sjemenke ,ako ih bude naravno...
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2012 u 22:12
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2012 u 22:17

Ovaj Coreopsis ti je Prekrasan!
Na vrh
ANTHEA View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ANTHEA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2012 u 22:19
svesa, moon,  dadinica smile73
monstera
čuvam sjemenke, samo me podsjeti... držim palčeve da bude crvenih cvijetića kod tebe
Na vrh
ANTHEA View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ANTHEA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2012 u 22:20
coreopsis bi bio i lijepši i veći da mi moj razigrani mačak  nije koristio za igru skrivača
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2012 u 22:48
Ako bude cvjetića,bit će i sjemenkica,ne brini ,neću te zaboraviti!
Na vrh
ANTHEA View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ANTHEA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 16:25
slike iz kamenjara kojega vam još nisam pokazala...

Na vrh
ANTHEA View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ANTHEA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 16:26
Na vrh
ANTHEA View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ANTHEA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 16:27
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 17>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.