dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 164165166167168 222> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Baš se lijepo zašarenilo kod tebe...cvjetići su popunili svaki komadić zemlje...
Jesu li one cinije one male-male, jedva pedalj?? Susedić kad poraste, dobar kompić za unučicu! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() ![]() Jel Nelica doma, ja bi se došla malo valjati s njom u bazenu ??? ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
m
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Potpisujem Svesu!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Božica-baka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
mali kaktus..ona tvoja prekrasna hortenzija šta joj radiš...ja moju uzgajam par godina...sadim ih po par zajedno..humus...zaljevam..kak se dobije taj prekrasan grm... sad vidi moju jadu....
|
|
![]() |
|
Božica-baka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
ŠTA SE TU IMA ZA REČI OSIM
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
evo kava je kuhana, šteta što ju nemogu podijeliti s tobom, kad ju već s guštom pijuckam šetajući tvojim vrtom. Zaista si divne fotke postavila, tako da sam baš uživala, hvala ti na lijepoti koju dijeliš.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Kaktusiću ne znam čemu bih se više divila! Sjeti me se kad budeš kupila sjeme, od svega!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Lovro,je.to su oni mini,mini lepi dečki!A kaj se kompe za unučicu tiče,neki da mi veli jedna susjeda da v našoj vulici ima 32 male djece!
Free,i tebi je procvao
![]() Svesa,Tikvić,Jaca
![]() Belica,hvala ti na lijepim riječima
![]() Misty,nema problema,samo reci od čega želiš sjeme
![]() Božica-baka,ove su nsjobičnije hortenzije,čak su mi se zadnje dvije zime skoz smrznule ali na proljeće ponovo izrastu.
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno kaktusiću
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Sve je prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Evo i mene u šetnji tvojim vrtnim carstvom!A,šta da kažem a da drugi već rekli nisu?Divota je kod tebe!Ruže su mi miljenice pa ih moram izdvojiti :))
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Sve ti je lijepo i šareno. I svega tu ima za procunjati. Parila sam oči
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kod tebe sve bujno i živo, ništa nije spaljeno na ovoj vrućini.
Još imaš i limenu glazbu. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Bravo mali- veliki kaktus.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Sve je
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 164165166167168 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |