Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 142> |
Korisnik | |
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kolike ljepote kod tebe! A bodljikavac - bradonja sa crvenim .........me oborio sa nogu. Jedva čekam cvjetić. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Krasni su ti bodljikavci
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
evo ga cvjetićš, isplazio jezik i gotov :
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Gotov?A ja mislila da će se latice otvoriti!
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
ova slika ima više asocijacija
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
MK i ja sam očekivala više, al mislim da je to gotovo. Ako bude još nešto, ja ću pokazati, ovo mu je prvi puta da cvate pa nemam pojma kako to izgleda.
Kamelia, da, svašta ti padne na pamet gledajući ga, jel ? |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Oprosti draga moja, ali meni ovo lići na nekaj drugo a ne na jezik !! ![]() U stvari, uopće mi ne lići na jezik !! ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Hej, pa to je tata od onog mog malca !! Juhhuuu, i ja bum imala . . . . . ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
budeš, budeš......
|
|
|
|
![]() |
|
ovi se ne razdvajaju, preveliki su, kad se pojavi koji maleni, onda može:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasna mammillaria,znaš li možda koja je?
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
gledajte kako se presađuje kapitalac, bez ikakvih rukavica
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() Misli da je Free u pravu,to nije jezik!
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Belina, i ti tako misliš ? obzirom da se većina cura izjasnila da TO nije jezik, zaključujem temu: To nije jezik !!! Dakle TO je ONO
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Mislim da nitko nema ovakav hmmm.... Kaktus.
originalan je ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Koliko ti je star ovaj erotski dlakavac? Ima ga i MPK, pa me zanima kad može očekivati erekciju. Šalu na stranu. Izbor bilja je savršen, a kaktusi super! |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Ima,ima Glikica! Pozdravček Glikica, ONO ti je prva liga;sačuvaj 1 mladunca? |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
stvarno ste mi uljepšale ovu vrelu večer
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dadinica, a da ga vidiš uživo !!!
Gospina trava, onako, oko 3banke je star...taman... anđelka, vidim da je puno cura zanteresirano, odgojiću puno takvih... ajama, vjeruj, ja se već 2-3 dana zabavljam sa curama na račun ovog "muškarčine " Čudim se da nas admin već nije upozorio da se malo smirimo. Al' kad je tako sladak i ..... ma nemam riječi. |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |