Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kaktusi u cvatu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kaktusi u cvatu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6869707172 134>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 16:55
Ma bravo mi svi, jupiiiiii smile40
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 07:24
Prekrasno P. digitalna. Šta ti stvarno svi istovremeno cvjetaju ili je to fotkanje od nekoliko dana? 
Glikice, Schumy - praznik za oči smile55
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 08:10
Dobro jutro, sinoć se otvorio, jutros je još lijep, popodne ga više neće biti :

Na vrh
PlavaDigitalna View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 80
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje PlavaDigitalna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 08:35
Krasni su Glikica Clap njezno roza...
Gricka, ovo moje su vikend fotke. kad bi bila s njima i preko tjedna bilo bi toga puno vise. Ovi Gymnici i Mamilarie su super jer ce cvast do jeseni, a ostali kako im dođe Smile

Lijep pozdrav iz Jastrebarskog!
Na vrh
sanja9802 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 276
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja9802 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 08:55
Stvarno su svi prelijepi!
Kod mene gdje koji cvijetić, još su mladi, valjda će i oni cvijetati kad dođe vrijeme za to.
Sada samo gledam vaše i uživam!
Na vrh
dzeni View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzeni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 10:48
Prelijepi su Glikica,samo uzivaj dok nisu prosli.Imam ovakve slicne kaktuse,moram postaviti sliku za tacnu ID,da se i ja nadam ovakvim cvjetovima ,neke godine u buducnosti
sutnja je zlato....
Na vrh
schumy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 465
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje schumy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 11:05
PlavaD, prekrasne fotke, i ja imam kaktuse na nekoliko lokacija pa ih ni ja ne stignem sve "uloviti" i pofotkati.
Glikica, izvanredno, onaj sa cvijetom "trubom"je "echinopsis obrepanda" a onaj drugi je "coryphantha sulcata".
Preporučam se za pelcerić od "c. sulcate" a ja u zamjenu šaljem moju "c. scolymoides".
Nastavak karusela,još malo veselja, "coryphantha. scolymoides":

/KAKTUSI_15-07-2012_BATERIJA%20C/male_DSC07435.jpg">

Pozdrav..........schumy smile53

**za čistu prirodu i obilje pčelica
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 11:59
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Ovu temu definitivno moram zaobilazit u širokom krugu[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot0.gif" height="54" width="60" align="absmiddle" alt="smile39" />[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot117.gif" height="50" width="50" align="absmiddle" alt="smile60" />

Ovo potpisujem schumy
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
schumy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje schumy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 12:07
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Ovu temu definitivno moram zaobilazit u širokom krugu[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot0.gif" height="54" width="60" align="absmiddle" alt="smile39" />[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot117.gif" height="50" width="50" align="absmiddle" alt="smile60" />

Ovo potpisujem schumy

A zašto!? Kada listam vaše napise o "pustinjskoj ruži" ja se sav "naježim od miline" kako bi rekli naši stari.
Mislim da ovo nije ništa nadnaravno, jednostavno "bodljići" su se ove godine dobro "raspištoljili"!

Pozdrav...............schumysmile53
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 12:58
Slažem se Schumy s tobom u potpunosti kad govoriš za pustinjsku ružu, jer i ja u nju gledam kao nešto što nije moj svijet, jedino što sam si ja ipak kupila gotovu biljku, a sad sam dobila i sjeme.

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 13:02
Schumy, ti bi ovu desnu na slici ? Javi mi se na pp pa ćemo se dogovoriti da ti pošaljem, odvojila sam prije par dana nekoliko pelcerčića, a mislim da ovu koju mi nudiš imam, jel to ova lijevo?

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 13:04
Kakvi ljepi cvjetovi..žuta boja im super stojiThumbs%20Up
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
schumy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje schumy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 15:30
Da, Glikica, javiti ću ti se na "PP", ali ću ti svejedno poslati moj, dobro ogledaj (bodlje!) ipak se radi o varijetetima.....
Tea, drago mi je ako ti se sviđaju "bodljići" - sve pohvale svima nama na uspješno prezentiranim slikama......
Pozdrav.............schumy Tongue
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 16:01
Ok, ok, Schumy, gledam bodlje Stern%20Smile
Na vrh
schumy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje schumy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2012 u 07:16
Nastavljam svjoj "karusel", danas je to echinopsis subdenudata, više primjeraka - u punome cvatu:

Pozdrav..........schumysmile56
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2012 u 07:35
Raskoš, ništa drugo  ! Prelijepi su cvjetovi.
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2012 u 08:29
Krasan je Schumy
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2012 u 09:17
schumy, krasno !
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2012 u 11:41
Schumy,Pinus,prekrasnoClap
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2012 u 11:50
evo jedan novi cvijet:

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6869707172 134>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.