Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Glikica - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Glikica - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 142>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 22:22
Anđelka, hvala, ovaj je stvarno lijep, velik je već i star, pa ima puno cvjetova, na sreću otvorili su mi se zajedno pa je prizor stvarno poseban.
Svesa pravi su, najpraviji, a ja bih one što lijepe okice i njuškice i uheka po kaktusima kaznila. Dođe mi da osnujem neko društvo za zaštitu kaktusa.
MK ovaj moj je zaista mator, osim toga ne buni se, imaš svoju noćnu frajlu koja ti je procvala, a meni moja nije, pa smo si kvit Embarrassed
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 22:40
Zapravo, imam i ja noćnu frajlu, večeras je procvao, sutra više nema, pa uživajmo zajedno ove noći:

i još jedan

Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 22:43
Hvala ti što s nama dijeliš ovu ljepotu."Nočna frajla "ti je prekrasnasmile64
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 08:17
Još je lijep jutros, ali kad se budem vratila s posla popodne, neće ga više biti, na žalost:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 08:28
Maris, hvala i tebi što si navratila, dođi mi opet, bit će toga još.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 08:53
Nisam vam pokazala ovaj sukulent, meni je presladak sa ovim sitnim cvjetićima, prvi puta mi cvate i oduševio me je. Inače ga zovu meduzina glava, a spada u euphorbie. Cvijet dosta dugo traje i iz svijetlo žute boje prelazi u sve tamniju:

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 13:02
Prošla sve tvoje stranice vrteka i zadivljena sam koliko boc-boc imašBig%20smileSuper ih je vidjeti u cvatuHeartCvijeće ti je za desetkuThumbs%20UpOduševljena sam  smile57
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 15:02
Kod tebe sve ljepše i ljepše.Ovaj zadnji sukulent ti je prekrasan.Imam i ja malu bebicu,kupila sam ga u Zadru kod jedne bakice.Ona na štandu drži velikog starog nekoliko godina,predivan je.Sigurno će i tvoj biti takav.
Na vrh
ANTHEA View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ANTHEA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 15:12
smile183
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 15:30
Prekrasna meduza,a tek cvijet kaktusaTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 16:36
Tea, hvala ti na posjeti i komplimentima, bockavci su me ove godine posebno nadarili cvatnjom.
Camellia, ovaj moj je isto dosta star, sporo raste, i mene zanima kakav će biti kroz koju godinu, samo ne znam kako se razmnožava, nema pelcere ? Ja čak nemam pojma gdje sam ga nabavila.
Anthea, si se bocnula ? Ma nije to ništa, da samo vidiš kako ovih dana izgleda moj desni kažiprst, kao u crtanom !
MK, imaš li možda ideju kako se meduze razmnožavaju ? ( samo mi nemoj one fore:muška+ženska+romantična glazba+.....) Danas sam ozbiljna( mo'š mislit)
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 17:22
Uvjek se vraćam na tvoje stranice jer su mi kaktusi tiha patnja ali valjda nemam za njih sluha, eto pokušala sam opet pa ću vidjeti uz vašu pomoć da li ću uspjeti, ma svi su preljepiThumbs%20Up
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 20:32
Neću dirati u muško-ženska posla,neznam kako se razmnožavaju,možda da otkineš jedan pejcer pa ga zasebno posaditi kao kaktuse ili stapelie!?Thumbs%20Down
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 20:45

Bravo za vrijednicusmile64

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 21:19
Malo sam se skitala po netu,s obzirom da meduza spada u euphorbie,(euphorbia caput-medusae),trebala bi se razmnožiti reznicom,to je samo moje mišljenje.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 21:53
Glikice, kod tebe samo uživancija. Rascvali matori kaktus je predivan. Zbilja sam pomislila da cvijet nije pravi, ali ako ti kažeš da je...
Znaš, nešto si mislim... da imaš muža onaj Eros možda ne bi bio tako impozantan.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 23:37
Aralija draga, kaktusi su posebni i samo ih trebaš voliti, uzvratit će ti oni kad-tad, polako, ako te šta zanima tu sam.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 23:38
Bebi darling, hvala ti na posjeti , tvoja pohvala mi puno znači.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 23:41
Dadinica, gle matematiku: da imam muža ...........ma bolje da šutim.Cool
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 23:43
Kaktusiću, sutra ću otkinuti nekoliko pipaka sa meduze, oprat ću ih mlakom vodom, ostaviti da se malo posuše i sadim, jel to ok? Drži fige !
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 142>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.