Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 142> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anđelka, hvala, ovaj je stvarno lijep, velik je već i star, pa ima puno cvjetova, na sreću otvorili su mi se zajedno pa je prizor stvarno poseban.
Svesa pravi su, najpraviji, a ja bih one što lijepe okice i njuškice i uheka po kaktusima kaznila. Dođe mi da osnujem neko društvo za zaštitu kaktusa. MK ovaj moj je zaista mator, osim toga ne buni se, imaš svoju noćnu frajlu koja ti je procvala, a meni moja nije, pa smo si kvit ![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Zapravo, imam i ja noćnu frajlu, večeras je procvao, sutra više nema, pa uživajmo zajedno ove noći:
![]() ![]() i još jedan ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Hvala ti što s nama dijeliš ovu ljepotu."Nočna frajla "ti je prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
Još je lijep jutros, ali kad se budem vratila s posla popodne, neće ga više biti, na žalost:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Maris, hvala i tebi što si navratila, dođi mi opet, bit će toga još.
|
|
|
|
![]() |
|
Nisam vam pokazala ovaj sukulent, meni je presladak sa ovim sitnim cvjetićima, prvi puta mi cvate i oduševio me je. Inače ga zovu meduzina glava, a spada u euphorbie. Cvijet dosta dugo traje i iz svijetlo žute boje prelazi u sve tamniju:
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Prošla sve tvoje stranice vrteka i zadivljena sam koliko boc-boc imaš
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Kod tebe sve ljepše i ljepše.Ovaj zadnji sukulent ti je prekrasan.Imam i ja malu bebicu,kupila sam ga u Zadru kod jedne bakice.Ona na štandu drži velikog starog nekoliko godina,predivan je.Sigurno će i tvoj biti takav.
![]() |
|
![]() |
|
ANTHEA ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 274 |
![]() |
|
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasna meduza,a tek cvijet kaktusa
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Tea, hvala ti na posjeti i komplimentima, bockavci su me ove godine posebno nadarili cvatnjom.
Camellia, ovaj moj je isto dosta star, sporo raste, i mene zanima kakav će biti kroz koju godinu, samo ne znam kako se razmnožava, nema pelcere ? Ja čak nemam pojma gdje sam ga nabavila. Anthea, si se bocnula ? Ma nije to ništa, da samo vidiš kako ovih dana izgleda moj desni kažiprst, kao u crtanom ! MK, imaš li možda ideju kako se meduze razmnožavaju ? ( samo mi nemoj one fore:muška+ženska+romantična glazba+.....) Danas sam ozbiljna( mo'š mislit) |
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Uvjek se vraćam na tvoje stranice jer su mi kaktusi tiha patnja ali valjda nemam za njih sluha, eto pokušala sam opet pa ću vidjeti uz vašu pomoć da li ću uspjeti, ma svi su preljepi
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Neću dirati u muško-ženska posla,neznam kako se razmnožavaju,možda da otkineš jedan pejcer pa ga zasebno posaditi kao kaktuse ili stapelie!?
![]() |
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Bravo za vrijednicu |
|
![]() |
|
![]() |
|
Malo sam se skitala po netu,s obzirom da meduza spada u euphorbie,(euphorbia caput-medusae),trebala bi se razmnožiti reznicom,to je samo moje mišljenje.
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Glikice, kod tebe samo uživancija. Rascvali matori kaktus je predivan. Zbilja sam pomislila da cvijet nije pravi, ali ako ti kažeš da je...
Znaš, nešto si mislim... da imaš muža onaj Eros možda ne bi bio tako impozantan. ![]() |
|
![]() |
|
Aralija draga, kaktusi su posebni i samo ih trebaš voliti, uzvratit će ti oni kad-tad, polako, ako te šta zanima tu sam.
|
|
|
|
![]() |
|
Bebi darling, hvala ti na posjeti , tvoja pohvala mi puno znači.
|
|
|
|
![]() |
|
Dadinica, gle matematiku: da imam muža ...........ma bolje da šutim.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kaktusiću, sutra ću otkinuti nekoliko pipaka sa meduze, oprat ću ih mlakom vodom, ostaviti da se malo posuše i sadim, jel to ok? Drži fige !
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |